torsdag 21 januari 2016

Fodervogn hest

Skillerumsplade til fodervogn i kunststof. FODERVOGN UDEN LÅG (2l.) 3. Jolanthe og Derby fodervogn. Master og Jockey fodervogn. Køb en fodervogn og spar penge på GulogGratis.

På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Ja, den kører jeg rundt med næsten hver aften på marken, når jeg skal fodre :b Så bare jeg starter den om dagen, så kommer alle ponyerne springene. Benzindrevet fodervogn med el start og med oliemotor trukket aflæsser. Vognen har en del overfladerust, men fremtræder i ok stand. Din e-mail bliver hos os.


SB VÆRKTØJ medarbejdere. Ravendo 2liter fodervogn.

Stor rummelighe letkørende, kræver minimal vendeplads. Bredde x højde, kasse: 550x5mm. Lejer: Rullelejer Vægt: kg. You have no items in your shopping cart. Monty bor i en dejlig stald med foderautomater - det skulle jo ud over at sikre at hesten bliver fodret mange gange = god for fordøjelsen også mindske stress.


Det er der ikke kommer en fodervogn igennem burde forhindre de sidste der . Fodervogn Fodervogn af jern med luftgummihjul på stålfælg 3. This Pin was discovered by Leif Jørgensen. Discover (and save) your own Pins on Pinterest. MULTIBØR 1LITER ( PLAST ). Lavet af ikke forgængelig polyethylen, anti. Monteret med oppustelige hjul, 4x på smurte rullelejer med . Det betyder, at der ikke gives for store mængder kerner ad gangen, og at der er lukket og låst til foderrum og fodervogn , når der ikke er mennesker i stalden. Forage wagon 200L with four air wheels.


Steel Wheels with roller bearings. Mette laver en registrerings liste.

Laselle boksmellemvæg vil være det helt rigtige valg af mellemvæg, den får din stald til syne endnu smukkere. Den flot svungne bue giver et sug i maven af stolthed. Ud over der bliver mere ro i stalden vil du hver dag nyde dine nye heste i de helt rigtige rammer. Det er også mærkeligt, at der altid bumler en traktor med en fodervogn forrest i køen, når du har travlt med at komme på arbejde. For det kan da ikke være meningen, at du skal stå tidligere op for at nå det?


Eller blive slået ihjel i en overhaling. Og så den stank af gylle. Ved sommerafgræsning er det vigtigt, at du lader goldkøerne græsse på en mark uden .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.