fredag 22 januari 2016

Skogskandidatprogrammet antagning

Läs skog på distans och förbered dig för arbete inom till exempel skoglig rådgivning och förvaltning. Totalt antogs personer i det första urvalet varav var män och var kvinnor. I det andra urvalet antogs personer varav var män och var kvinnor.


Totalt sett hade denna termin en könsfördelning om. För att få en fingervisning om du kommer att komma in på den utbildning du sökt kan du kolla antagningsstatistiken för föregående år. Kurserna ges på delti de är framtagna i samverkan med trä- och byggbranschen och du skickar in din ansökan via antagning. Ansökan öppen för sen anmälan. På Linnéuniversitetet finns skogskandidatprogrammet där jag inte behöver detta basår och kan även plugga distans.


Någon som vet om man får samma möjligheter till arbete om man går på skogskandidatsprogrammet istället för skogsmästarprogrammet? Hur ser efterfrågan ut på arbersmarknaden? Programmet har egentligen funnits i åtta år, men byter nu namn för att möta efterfrågan på en tydligare profil från såväl studenter som den skogliga branschen.


Sök senast april via Antagning. Fråga oss obehörighet och urval om du har sökt program eller kurser på SLU. Saco har samlat information för dig som arbetar som eller vill utbilda dig till skogsmästare.


Vad jobbar man me vad tjänar man och hur ser arbetsmarknaden ut? Då kan de särskilda behörighetskraven vara kunskaper från kurser i gymnasieskolan och en eller flera högskolekurser eller andra för utbildningen relevanta krav. Om du vill veta vilka kurser som ingår i de olika områdesbehörigheterna, gå till Antagning. Eller om du vill läsa reglerna mer detaljerat, se . Anmälan Anmälan till program görs på Antagning.


Examen Program på grundnivå leder antingen till en högskoleexamen (1hp) eller till en kandidatexamen (1hp). Integrations- och mångfaldsstudier - Inriktning religionsvetenskap, Linnéuniversitetet. Vill du skaffa dig kunskaper att på ett konstruktivt sätt möta . Efter din grundutbildning kan du välja. Skog och träteknik, högskoleingenjör 1hp. Skogskandidatprogrammet 1hp.


Direktlänkar till programmen finns på larcentrum. All info om hur man gör finns på Antagning. Astrid Lindgrens hembyg. Kategorier: dejta läkarstudent antagning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.