fredag 25 mars 2016

Borrhammare hitachi

Endast maskin utan batterier, laddare och övriga tillbehör. Stark borrhammare med hög borrsjunkhastighet. Ergonomiskt gummibelagt grepp.


Stödhandtag “Softtouch” för bästa grepp och komfort. Stor sidoplacerad funktionsväljare.

Steglöst variabelt varvtal med konstant kraft. Inbyggt LED-belysning och batteriindikator för smidig användning. Borrhammare på 18V med SDS-Plus fäste.


Kanon Maskin för er som borrar mycket småhål, 5-8mm. Mycket kompakt, välbalanserad och stark (endast kg). Internationella butiker. Elektronisk Feed Back-kraftkontroll.

Urkopplingsbart slag för borrning i trä, stål, keramik, etc. Personlig service, 2butiker. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Stort urval på lager, snabb leverans. Alltid hög kvalitet, med snabb leverans och till bra pris.


Bole gör ditt lantbruk och lantliv enklare. Kraftfull och stark motor med hög och lågväxel. Verktygsfäste för mycket enkelt byte av verktyg. Kontakta butik för pris.


Patenterad typ av slagkontrollfunktion. Lång livsläng samma luftkanalsystem som stora borrhammare medför mindre slitage på växel och motor. Varvtal: 0-9varv per minut.


Passande betongborrar. Via nätauktion frigör PS Auction kapital bundet i fordon, maskiner och utrustning. Maskinskisser - Sprängskisser på nätet för småmaskinser.

Accessories, Borrmaskinen har en inbyggd punktdammsugare med tvättbar uppsamlingspåse. Montering av kemiskt ankare 8- 16mm. Borrning utan slag i trä och stål med snabbchuck. Netauktion, bilauktioner, konkursauktioner, antikauktioner. Auktion nästan varje dag på vår stora online nätauktion.


Försäljning främst för konkursförvaltare, myndigheter och företag, med inriktning på produkter och utrustningar för företag, verkstäder, myndigheter mm. Du som har produkter som du vill sälja eller värdera är . BORRHAMMARE HITACHI DH24PG 730W. Kompakt och funktionell borrhammare. Utrustad med säkerhetskoppling . Hyrmaskiner i Umeå - Hyr där proffsen hyr - Vi har maskinerna som hjälper dig till bästa resultat.


Har funderat på att köpa en Bosch GBH 2-eller en Hitachi DH 24PC3. Någon som har åsikter om vilken som är bäst, eller om det finns någon annan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.