fredag 25 mars 2016

Byggfläkt jula

Robust fläkt som gör gott vid arbetspass i kalla garage. Utrustad med värmesäkert stålskal, reglerbar termostat och tre effektlägen. Kraftfull värmefläkt som gör det behagligare att meka i garaget och renovera i utrymmen utan värme. Stommen består av ett rejält tilltaget stålrörsstativ.


Kompakt och pålitlig design!

Vinklingsbar värmefläkt som utrustats med termostat (ett värmeläge), överhettningsskyd praktiska bärhandtag och ett fläktläge helt utan värme. Prisvärd renovering och förvaring. Välkommen till PriceRunner!


Värm upp med flera effektlägen Perfekt att ha på bygget, verkstaden eller i garaget där du behöver lite extra värme. Välj varuhus, Bollnäs, Borlänge, Borås, Gävle, Göteborg (Backaplan), Göteborg (Sisjön), Halmsta Helsingborg, Jönköping, Kalmar, Karlskoga, Karlskrona . Jag använder en vanlig liten byggfläkt från Jula tror jag på 2kW. Har en lägre temp på natten och en högre på dagen.

Timern slår alltså på och av fläkten som står . En luftvärmepump skulle lösa mitt problem men kommunen säger att en byggfläkt fyller funktionen minst lika bra, och att den inte drar mer ström än en luftvärmepump. Har själv dålig koll på detta och hoppas få lite hjälp här. Hur mycket drar en luftvärmepump (tex en billigare, kanske Zibro från Jula ) och hur . Om du snabbt vill få upp temperaturen i ett rum gör en byggfläkt susen.


Lätta att installeraDe element vi har i vårt sortiment är utvecklade för att kunna monteras på ett mycket enkelt sätt. Du ska inte behöva anlita en rörmokare bara för byta ut dina gamla radiatorer. Tänk bara på att stänga av vattnet innan du kopplar ur och. Sprider värmen vidare från kaminen!


Ansluts kaminfläkt effektiviserar kaminens eller den vedeldade spisens uppvärmning genom att cirkulera den varma luften ovanför kaminen ut i rummet. Tack vare det termoelektriska elementet drivs fläkten enbart av värmen från kaminen. Men, jag behöver hjälp med dimensioneringen.


Garaget är 40m takhöjden cirka 2. Så, det blir cirka 100msom skall värmas upp. Fläkten placeras ovanpå spisen . Säg att jag vill att man skall kunna dra upp det cirka grader från 0° temp.

Vad behöver aggregatet ha för effekt? Denna portabla värmefläkt ger dig två värmelägen, ett kalluftsläge och en justerbar termostat. Tippbrytaren stänger av fläkten om den välter och överhettningsskyddet ser till att den inte blir för varm. Den är ganska tyst och stör inte om man vill jobba i växthuset med fläkten på. Vad jag kan se framstår de som likvärdiga.


Scandinavian Artstore Fototapet - En fläkt av sommar 200x1cm. Behöver något för att värma upp mitt växthus nu i kylan. Har en kupévärmare men den pallar inte med att gå dygnet runt så länge som kylan ska ligga över Småland. Jag behöver tips på bra byggfläkt eller liknande som har flera lägen och termostat.


K-Rauta och Jula har men jag vill gärna ha tips på något . Finns ju även alternativ som blåser mer direkt på golvnivå typ byggfläkt på jula för 279kr, också med 2kW. Har du tillgång till ex trefas i garaget vore det optimalt, för en snabb uppvärmning. Det hänger lite på hur lokalen ser ut, isolering yta, osv. Däremot att köra en dieselkanon inomhus, det är inte särskilt .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.