måndag 28 mars 2016

Kockum 836 reservdelar

Någon som känner till vart man skulle kunna få tag på en drivaxel? En bekants maskin har gått av på mitten. Jag har inte sett den men om jag förstod rätt så har själva tappen gått rätt av. Alla tips mottages tacksamt.


Har de mesta i reservdelsväg till Kockum 836. Boggielådor, kranpelare, drivaxlar mm mm.

Har mera delar än de på vagnen. Ring mer exakta förfrågningar. I över år har vi försett skogsindustrin med reservdelar både begagnade och nya, tillsammans har vi över hundra års erfarenhet av branschen. Kunskapen tillsammans med erfarenheten och kontakterna gör att vi kan lösa de flesta problem. Har du frågor eller hittar du inte det du söker kontakta oss.


Växellådan är manuell och motorn på 111hk drivs med diesel. Se ägare i Bilregistret! Spara Stor text Skriv ut .

Helt avlastade axlar i fram, och boggielådor på. Kockums , Från stubbe till plank, Svenska. Fordson POWER MAJOR, Supermotor -FL-topp. Kockum 8skotare Agronic 1bogs.


Redskap TillbehĂśr Reservdelar. Welger rotorslĂĽtter Potatissprätt SK 6kran Skogsboggievagn ton Hydrema traktorgrävare. Grävaggregat fĂśr 3-punktslyft Mitsubishi L20 4W . Endast maskiner och-eller reservdelar ! Annonsen ligger här i ca 2-månad beroende på hur många som annonserar, sedan tas den bort. RB med mast i mycket bra skick, samt motor till . Det kom ytterligare en modell som hade boggi både fram och bak och som fick namnet KL- 836. Bolagets verksamhet omfattar gjuteriprodukter, kvalificerad maskinbearbetning, fartygsutmstningar och reservdelar.


Ett omfattande effektiviseringsprogram - Det Stora Lyftet - inleddes under . Kassaflöde från den löpande verksamheten. Förändring i nettopensionsförpliktelse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.