torsdag 24 mars 2016

Röda korset lediga tjänster

Du som söker en tjänst hos oss gör det via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Här hittar du våra lediga tjänster. Välkommen med din ansökan! Nyfiken på vilka lediga tjänster som finns?


Här har vi samlat alla tjänster som är utlysta just nu.

Lediga tjänster Värvartjänster . Värvare till helg och kvällsteam, Skövde. Vill du vara med och kämpa för att ingen människa ska lämnas ensam i en katastrof? Få nya jobb för denna sökning direkt i. Region Uppsala, Uppsala län. Besök företagsprofilen för svenska röda korset centralstyrelsen och läs mer om svenska röda korset centralstyrelsen jobb och karriärmöjligheter på Monster.


Här kan du på allmän kurs läsa in gymnasie- och högskolebehörighet, du kan studera med internationellt fokus inom dokumentärfilm, mänskliga rättigheter, ledarskap och hållbarhet. Du kan också gå kurser i antidiskriminering .

Vi behöver hela tiden hjälparbetare med olika yrken. Vi befinner sig i en expansiv fas med utökad forskningsverksamhet, ansökan om examensrätt i folkhälsa samt ett nära samarbete med Skolan för Teknik och Hälsa vid KTH. Här publicerar vi lediga jobb hos CONCORD Sverige och hos våra medlemsorganisationer och vårt europeiska nätverk av organisationer. Vi gör det enklare för dig att söka lediga jobb , och enklare för arbetsgivare att hitta rätt kandidat.


Här annonserar de flesta av våra medlemmar och denna sida uppdateras kontinuerligt. Söker din organisation nya. Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som delar vår passion för mat och service! Om vi inte har några lediga tjänster just nu är du varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan. Dessutom bedriver en rödakorsansluten stiftelse motsvarande.


PTP tjänst på år med start efter sommaren. Efter PTP-tjänstgöring finns möjlighet till . Då ska du arbeta hos oss! Då Folkspel inte har några privata vinstintressen går allt överskott tillbaka till riksorganisationerna.


Du hittar alla lediga tjänster här (på finska). Om vi för tillfället inte råkar ha en lämplig tjänst för dig, kan du lämna in en öppen ansökan. AddThis Sharing Buttons.


Läng Jobb , Organisation, Ort, Sista ansökan.

Röda Korset , Blodtjänst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.