torsdag 24 mars 2016

Hyra ozongenerator stockholm

Vi har nu efter mycket tänkande beslutat att börja hyra ut ozonaggregat för luktsanering till privatpersoner och företag. Detta för att underlätta. Fraktkostnad till dig tillkommer då med: 160:- Exkl. Uthyrning avfuktare, Ozon generator , ozonaggregat, plasma jonisator,korttids mätare för radon, byggfläktar, värmare.


Hyra avfuktare i Stockholm Hyra ozonaggregat.

Hos oss kan du hyra eller köpa avfuktare, tex vid vattenskada kan du hyra tillfälliga avfuktare. Eller köpa sorptionsavfuktare för krypgrunden. Upphämtning av hyresobjekt sker nära Gullmarsplan i Stockholm , ring helst eller smsa ifall du har frågor eller vill boka.


Nyckelord: uthyres, hyr, hyra , textiltvätt, . Delino eliminerar också mögelsporer, kvalster, allergener. Vi på Airproclean har till glädje för alla våra kunder beslutat att sänka våra priser med hela. Ultrasonic Ansiktsbehandling Snabbvy.


Vill du hyra maskiner eller annat ur vårt sortiment?

Vi finns från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Vänligen välj vilken stad du vill komma i kontakt med. Du hittar alla våra städer under rubriken Kundcenter. Ozonluftrenare - Luktsanering.


Antal: Lägg till i bokning. Avfuktningsteknik Stockholm. Som medlem får du rabatt på hyra av ozon- och luktsaneringsaggregat samt rabatt på mögelsanering. Rabatten gäller på ordinarie priser mot . Genom att vara den kompletta leverantören inom maskinuthyrning vill vi vara behjälpliga till små som stora kunder i byggbranschen, men även inom industri, offentlig sektor och privata kunder.


Cramo är ledande i Europa och är idag . Många utsätts helt i onödan för förorenad luft i sin vardagliga arbetsmiljö. Det sker inte bara i dammiga och smutsiga miljöer, en stor del av det skadliga dammet finns där utan att man vet om det. Med en luftrenare anpassad för ditt jobb . Jonisator som effektivt motverkar lukt i rum med en yta på upp till m². Placeras gärna högt (t.ex. i en bokhylla) för att ge bäst spridning av jonerna.


Ozongeneratorer tar även död på bakterier och mögelsporer som finns i luften. Fri från rörliga delar vilket gör den helt tystgående.

Levereras med nätadapter samt V-adapter för användning i bil, husbil, husvagn eller båt. Karta och vägbeskrivning. På plats finns depåchef Henrik Grindefjord och uthyrare Patrik Carlsson.


Det används även mer frekvent i vattenrening. Men hur fungerar det i praktiken? Ozon kallas även trisyre eftersom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.