tisdag 22 mars 2016

Hitachi högtryckskompressor

Högtryckskompressor 3bar med fyra luftuttag, två för bar (lågtryck) och två för bar (högtryck). Kompakt och lätt högtryckskompressor endast kg. Med kolborstfri högkapacitets DC motor, för lång livslängd med minimalt underhåll. Aluminiumtankar, tankvolym liter (5l x 2) Konstruerad för att . Kolborstfri DC-motor med hög kapacitet, lång livslängd och enkelt underhåll.


Användarvänlig med stora vred för enkel justering.

Låg ljud- och vibrationsnivå - perfekt för inomhusbruk. Proffsmagasinet till bra pris och med snabb leverans. Kompakt, lätt och oljefri högtryckskompressor på 3bar med fyra luftuttag, två för bar (lågtryck), två för bar (högtryck) och effekt på 27Hk. Hitachi Power Tools Sweden AB är en ledande leverantör av ergonomiska elverktyg, trädgårdsmaskiner och tillhörande kringprodukter till den svenska proffsmarknaden. Huvudsakliga distributionskanaler är fackhandel och kedjor inom bygg och industri.


Produktportföljen innefattar varumärken som Hitachi , Bendof, . Jämför priser och läs recensioner på Elverktyg. Välkommen till PriceRunner! Hej, tänkte kolla om någon har erfarenhet av Hitachis kompressorer.

De har några som på papperet ser ut att vara riktigt tysta. Netauktion, bilauktioner, konkursauktioner, antikauktioner. Auktion nästan varje dag på vår stora online nätauktion.


Försäljning främst för konkursförvaltare, myndigheter och företag, med inriktning på produkter och utrustningar för företag, verkstäder, myndigheter mm. Du som har produkter som du vill sälja . Nu ger Hitachi Power Tools. Sweden AB tre (3) års garanti på sortimentet av luft- och gasdrivna. NV 90HMC och m HITACHI kompressorslang på vinda.


Kompressortekniks huvudkonkurrenter på marknaden för industrikompressorer och luftbehandlingsutrustning är Ingersoll-Ran Kaeser, Hitachi , Gardner- Denver, Cameron, Sullair och Parker Hannifin. Det finns också flera regionala och lokala konkurrenter. På marknaden för gas- och processkompressorer och expandrar . Slangvinda på meter för högtryckskompressor och högtrycksverktyg. Undvik sådana risker genom att följa dessa allmänna säkerhetsinstruktioner.


Vad gäller högtrycksluft är högtryckskompressorn endast avsedd för Hitachi högtrycksspikpistoler och högtrycksluftslangar. Annonsen listad under Övrigt, Kompressorer, Maskiner. Köp Hitachi Gaspatron till Spikpistol 2xml till rätt pris och snabb leverans på duabhuset.


Fri frakt vid köp över 5kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.