fredag 25 mars 2016

Jag vill jobba med miljöfrågor

Guide: Miljö är det nya svarta. Ta reda på vad som krävs på den utbildning där du vill studera. Har du inte tillräckliga förkunskaper eller betyg så kan du läsa upp och in betyg. Det gäller att hoppa på alla möjligheter som erbjuds, det lönar sig när man sen kommer ut och ska jobba. Civilingenjörsprogrammet i miljö - och vattenteknik.


Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen etc).

Vill du jobba med miljöfrågor och hjälpa till att stoppa miljöförstöringen? För att klara det krävs nya synsätt och lösningar. Saco har samlat information för dig som arbetar med eller vill utbilda dig inom miljöområdet. Vad kan man arbeta me vad tjänar man och hur ser arbetsmarknaden.


Miljöutbildade arbetar för en bättre miljö och ett hållbart samhälle. Utbildningarna är tvärvetenskapliga med en solid naturvetenskaplig bas . Som medarbetare hos oss bör du trivas med att arbeta i team där olika kompetenser samspelar för att bidra med helhetssyn i ofta komplexa frågor. Läs mer om vad vi erbjuder våra anställda.

Det ökade intresset för klimatet och andra miljöfrågor har skapat nya yrken och utbildningar. Och det är inte bara program i miljövetenskap som passar dig som vill jobba för en bättre miljö. Ingenjörsutbildningar kan till exempel vara bra om du vill arbeta med miljövänlig teknik, och vill du forska vidare i . Du som vill arbeta med dagens och framtidens miljöfrågor behöver både goda ämneskunskaper och kompetens för at. Måste dock inte vara inom dessa områden, så har ni något annat förslag är det välkommet!


Men detta är vad jag är intresserad av. Vill ha ett lite annorlunda, varierande och förhoppningsvis meningsfullt jobb , men vill. Vi söker dig som vill arbeta som konsult med kemi- och miljöfrågor. Varför valde du att läsa dessa ämnen?


Jag tycker att miljö - och hälsofrågor är viktiga och intressanta ämnen och vill gärna arbeta med miljöfrågor med inriktning mot kemikalier i framtiden. Bland de YH-utbildningar inom miljö som erbjuds idag, finns det många olika inriktningar och specialiseringar att välja mellan. Runt om i samhället finns det en ökad medvetenhet kring hur miljön ständigt påverkas av våra utsläpp, vilket gör en utbildning inom miljö ligger rätt i tiden.


Lediga Miljö jobb på Indeed. Har du några tips till nuvarande naturvetarstudenter som funderar på vad de ska bli? Det är ett bra sätt att prova på det du tänker dig att du vill jobba med i framtiden. Det är också ett bra sätt att få in en fot i arbetslivet.


Arbetsmarknaden för miljövetare och miljö - och hälsoskyddare är mycket bred.

Hur arbetsmarknaden ser ut beror på vilken inriktning du väljer och vad du vill arbeta med i framtiden. Du kan arbeta både inom. Inom miljövård arbetar olika yrkesgrupper med att vårda och skydda vår miljö. Utbildningskraven varierar mycket beroende på vilket yrke inom Miljövårdsyrken man vill utbilda sig till. Här hittar du exempel på . Temadag som kan hänföras till.


Läs Hållbar turism på distans! Vill du arbeta med ekoturism, hållbar och miljövänlig turismutveckling eller veta hur turismen kan utvecklas inom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.