fredag 25 mars 2016

Inköpare borås

Inköpare inom Textil, Mode och Konfektion. Utbildningstyp: YH-utbildning. Sveriges största söktjänst för utbildning, hittar du rätt!


Vid behov involverar du även inköp , legal och projektutförande. Du bistår säljare genom att vårda och utveckla relationer med nya samt befintliga kunder.

Du blir del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i en internationell . Verifierade arbetsgivare. Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb med 49.


Nedan hittar du kontaktuppgifter till våra inköpare i Borås. De bästa lediga jobben i Trovit. Textilhögskolan banade väg för jobb på HM för Minna.


Borås och andra stora städer i Sverige.

Här skulle hon få de verktygen som behövdes för att nå sitt mål. Idag jobbar hon som inköpare på HM. Ansvarig utbildningsanordnare: Stiftelsen PROTEKO, Borås. Här är de främsta profilerna som matchar Inköp i Boras på LinkedIn. Se relevanta artiklar, experter, jobb och insikt.


Kanske är det vi som har ditt nästa drömjobb? Vare sig du vill bli en av våra fantastiska medarbetare eller rekryterad till någon av våra kunder, söker heltidsjobb eller extrajobb som student, så är du välkommen att registrera ditt . Vill du arbeta med inköp ? Drömmer du om att jobba inom en dynamisk och världsomspännande bransch? Har du ett brinnande intresse för kommersiellt mode för män kombinerat med en energisk, strukturerad och driven personlighet?


NLY MAN söker nu inköpare för externa varumärken. Hittade inga jobb som passar din sökning. Få jobb till din e-post enligt dina sökkriterier.


Som person är du väldigt driven och vill åstadkomma resultat snabbt. Du är samtidigt analytisk, noggrann och har goda kommunikationsfärdigheter både internt . Arbetsuppgifterna kommer vara sortimentsutveckling, inköp , försäljningsuppföljning, analys och administration.

Du skall vara van vid att förhandla med leverantörer . Upphandlingsmyndigheten delar syn på inköp med SOI.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.