tisdag 29 mars 2016

Vad kan man göra med en kompis

Gör världens längst sugrör genom att sätt ihop flera med varandra, drick sedan med det. Smyg på folk och anteckna i en bok. Hoppas ni tyckte om det! Det blir troligtvis mindre uppdatering nu när skolan är igång och jag har mycket prov.


Men jag ska göra mitt bästa!

Kommentera gärna vad ni vill ha för saker . En heldag med din BFF behöver inte kosta skjortan. Här kommer tips på saker ni kan göra tillsammans som inte kostar en krona. På nätet finns det guider som visar hur man gör.


Sätt upp lappar i porten eller. Tävla om vem som först kan hitta fem saker som börjar på T – och som dessutom går ner i en tändsticksask. Utmana en kompis eller ett syskon och låt någon på stranden vara domare.


Vi har sammanställt en lista med grymma saker som du antingen kan göra själv eller tillsammans med dina vänner, och det bästa av allt är att alla saker är helt gratis!

Om du har svårt att veta vad du vill och vilka mål du strävar efter finns det två övningar som kan hjälpa dig på traven. Nu när det börjar bli mörkare och kallare är det lätt att bli lite dyster. Men deppa inte ihop fullständigt!


Vi har nämligen listat nio roliga saker du kan hitta på för att liva upp stämningen i höst, gärna tillsammans med en kompis ! En del vettiga saker och en del totalt ovettiga. Sommaren är här och det är dags att planera allt du och din BFF måste göra tillsammans i sommar! Du har många vänner, men det finns saker du bara gör med en enda person. Här är saker du BARA gör med din BFF.


Tips på vad man kan göra med kompisar ! Hej, jag är år och när jag är med mina kompisar går vi oftast till Ica och köper godis och äte. Hej alla mina glada tittare! Idag var Wilma med igen för gången vi visade saker man kan göra med en. Eller bara sitta o snacka i soffan.


Kanske man borde inhandla en sån roliga konsol och lira spel tillsammans? Annars är det rätt kul med en PS3. När din bästis sover över men vägrar vakna för att äta frukost med dig är du inte above lite fultaktik.


Ni kan roligare hemma och öva hemliga handhälsningar i underkläder istället för att gå ut på krogen.

Det viktigaste är att du är med dina kompisar. Vad är det här för fest? Att åka på en sådan här resa kommer vara det roligaste du. Det som är ännu roligare är . Vi älskar ju att ha sitt nära kompisgäng, men ibland kan det vara härligt att utvidga sin bekantskapskrets lite.


Vi letar efter saker vi kan göra istället för att sitta inne och gejma F2P spel, och snälla föreslå inget dumt eller extremt onödigt och absolut inget gejmande! Umgås med dina husdjur, om du. Det finns nog rätt mycket som är gratis eller billigt ni kan göra. Tänk på olika hemska situationer och vad du skulle göra då, exempelvis om det skulle börja brinna. Skriv en lista med 1saker man kan göra när man har tråkigt.


Tror inte det blir en megahit. Visst, det är väl hyfsat varmt, men hur kul är det att gå och bada eller äta glass när det regnar och är mulet? Här kommer en samling av saker du kan hitta på när du har semester men vädret suger! Om någon du känner har ätstörningar.


Du kan bli orolig om du har en kompis , en flickvän eller pojkvän, ett syskon eller någon annan närstående som har ätstörningar. Du kanske blir arg, rädd och ledsen av att se någon må dåligt och göra så mot sin kropp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.