tisdag 29 mars 2016

Grävmaskin lön

Nyfiken på vad en grävmaskinist tjänar? Medellöner för detta yrke och andra inom Transport, samt annan nyttig statistik. Vad tjänar man som grävmaskinförare?


Du hittar även utbildningar relaterade till grävmaskinförare. Bland annat beroende på att maskinförarna går på både entreprenadmaskinavtalet och byggavtalet.

En förändring måste till på båda avtalen samtidigt. Det har gjorts försök, men frågan har fallit ifrån i sista stund. Brinner du för att köra maskiner och vill börja jobba så fort som möjligt?


Vad gäller ang Ob, bilers, övertid och får någon trakt frittboende? Nkr i timmen bra eller dåligt med 24års erfarenhet? Dåligt tycker jag men man är ju aldrig nöjd!


Avtalet omfattar byggande, drift, underhåll och reparationer av vägar, gator, järnvägar, spårvägar och tunnelbanor, enligt vad som framgår av nedanstående: 1. Har yrkesbevis på hjullastare grävmaskin samt lastbils mont kran.

Ska jobba lite på farsans jobb som dumpersförare i väntan på att börja mitt riktiga jobb igen. Bara nyfiken på vart grund ingångs lön ligger. Maskinförare Hjullastare.


Min far är grävmaskinist och har varit det i över år nu. Men som alla vet så är blir det ju alltid svartjobb i den branchen . Genomsnittslönen i Norge är ca högre än den svenska. Läs mer om löner i Norge och ta reda på vad genomsnittslönen för ditt yrke är. Jag är förbi gymnasiet men vill gärna prova på att arbeta som grävmaskinist. Hur gör jag det på bästa sätt.


För att en vuxen människa skall kunna bli grävmaskinist krävs att han går en av två vägar. Nästan allt som har med din lön att göra regleras av kollektivavtalet. Kollektivavtalet är dessutom det enda som reglerar den lägsta lönenivån på en arbetsplats. Kom ihåg att kollektivavtalet bara sätter en nedre gräns.


Det betyder att ingen på din arbetsplats kan tjäna mindre än vad som står i avtalet. GÄLLIVARE Gällivare GÄLLIVARE. Med andra ord är Maria Johanssons dagliga arbetsuppgift att köra koppargruvans största grävmaskin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.