torsdag 31 mars 2016

Hyra campingtält

Ute efter att hyra tält i Stockholm? Hos oss på Tältcentralen hyr du tält som passar för alla ändamål. Kom in till oss så hjälper vi dig med all utrustning när du hyr ditt tält samt hjälper dig med andra frågor så din tältsemester blir komplett. Tältcentralen i Stockholm är specialister på tält - fjälltält, hustält, mm - och utrustning till tält.


Här kan du köpa eller hyra tält och övrig utrustning.

Bürstner Sverige AB kör nu igång med husbilsuthyrning, en n. Hos oss kan du hyra tält, möbler och utrustning till festen eller förtagsarrangemanget. Välkommen till Rent a Tent. Tältuthyrning är något vi sysslat med i över år - så vi vet vad som är . Vi kan hjälpa er med frakt, uppsättning och nedtagning.


Ring oss för pris på det. Vi lämnar ut tälten i Stråssa (hus B).

Vid hyra tar vi deposition som återfås vid retur av tältet om tältet är i samma skick de lånades. Depositionen är som regel 5kr – 8kr per tält. Hyr ett tält och campa vart du vill, ( där man får tälta)1-mans till 15-mans. Oavsett om du ska hyra eller köpa tältkåta av någon uthyrare eller återförsäljare i vårt nätverk, kan du vara säker på att du blir bemött med all den kunskap och allt det engagemang som var och en av våra specialister besitter. Camping att hyra Stockholm Stockholm.


Jag och en kompis ska upp och vandra i kebnekaise området. Problemet är att vi inte har nggt tält! Finns det någon ställe där man kan hyra tält? Utöver keb fjällstation menar jag då.


Det är högt och tungt, kg. Tanken är att ta det i buss till Nikkaluokta och sen helikopter till Kebenekaise fjällstation. Jakt, fiske och vildmark.


Jag undrar ifall det finns några företag som sysslar med att hyra ut tält? Vi finns i centrala Sundsvall meter från stora torget på Kyrkogatan 21. Två plan och 4kvm gör oss till Sundsvalls största utelivsbutik.

Vi har ett brett sortiment för dig som vill ha aktivt friluftsliv. Uthyrningsbutiken Sarek som ligger på IKSU sport, hyr ut det mesta för friluftsliv och äventyr. Ni kan bland annat hyra långfärdsskridskor, längdskidor, tur- eller telemarksskidor, randonée, snöskor, tält, sovsäckar, gaskök, vandringskängor, lavinsändare, klätterutrustning, och mycket mer.


Vi har aldrig tältat och när jag har sökt på nätet efter bra tält så är det som en djungel! Vill ha ett tält som är lätt att slå upp samt där vi får plats alla 4. Vore kanske bra med ett litet yttertält där man kan laga mat, men jag vet inte. Kan man hyra tält någonstans . Sporthyra Västerås hittar du på Ängsgärdsgatan på Ängsgärdet mitt i Västerås.


Butiken har goda parkeringsmöjligheter och ligger på minuters promenadavstånd från centrum. Västeråsbutiken är Sporthyrakedjans hitintills största butik med över 4.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.