onsdag 23 mars 2016

Rasistiska skämt

Här hittar du nätets absolut roligaste och grövsta rasistiska skämt som får de flesta att rynka på näsen. Nätets absolut bästa och grövsta neger skämt. Varför hatar negrarna Gud till exempel? Rasistiska skämt (samlingstråd) Humor.


Fragbite är sveriges största sida om esport.

Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Dotaoch Overwatch. En neger knackar på dörren till paradiset. Sankte Per öppnar och släpper in honom. Han frågar negern om han gjort något speciellt under sitt liv. Ja, svarar negern, jag lyckades gifta mig med en vit kvinna i Alabama som var oskuld och dessutom dotter till en ledare i Ku Kux Klan.


Vad säger man till en neger i uniform? En Big Mac och cola, tack! Jag tror jag är gravi sade zigenarkvinnan.

När jag tvättade fittan nyss så var det någon som stal tvålen. Vad är skillnaden mellan ett finskt bröllop och en finsk begravning? En podcast om pizza och lite mer pizza (kanske inte riktigt men nästan).


Utvalda judeskämt – 5. Flera roliga judeskämt – 10. Tränarna skrev rasistiska skämt om en kille i laget. FOTBOLL: Ungdomstränare vittnar om övertramp i sluten tränargrupp på WhatsApp. Han reagerade med ilska när han fick se vad några av de andra tränarna i hans lag . Han var väldigt missnöjd med situationen och han var arg”.


Inte heller vännerna såg honom som rasist, mer än att han kallade kvinnor i slöja för ” påskkärringar” och höll på med rasistiska skämt , men sådant skrattade de alla åt. Lundin Pettersson tycks således ha formats av det vardagsrasistiska samtalet i sin nära . Och om man har den dåliga smaken att tillhöra en riskgrupp måste man tolerera att man kontrolleras lite hårdare. Lite diskriminering också. Oavsett vilken hudfärg, tro eller beteende man har kommer man aldrig att kunna känna sig säker med dessa rasistiska skämt.


Jag vill göra dig uppmärksam på att jag varken är rasistisk eller uppmanar till rasistiska handlingar eller tankar med denne sida. När nu detta är sagt kommer många att se dessa rasistiska skämt. I en sådan världsbild ställs människor med självklarhet mot varandra och om någon inte får ett jobb måste det vara någon annans fel.

Om pensionärerna får det sämre, betyder det att invandrarna har fått det för bra. Stina Opitz och Michel Issa - diskuterade Whirlpools nedläggning, rasistiska skämt och OS-toaletter. Men det handlar sällan om enskilda personers fördomar. På samma sätt som rasistiska uttalanden upprätthåller en rasistisk världsbild gör rasistiska skämt det.


Vi har en föreställning om att skämt med rasistiska inslag antingen är ett . Enskilda personers rasistiska tankar och attityder till minoriteter, och de handlingar som de utför på grund av dessa attityder. Hit hör avsiktligt rasistiska skämt eller spontana åsiktsdemonstrationer om exempelvis romska tiggare eller sjalbärande kvinnor, liksom de flesta hatbrott. Enligt flertalet attitydundersökningar har .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.