måndag 28 mars 2016

Stolpsko skruv

Jordankare är ett alternativ till exempelvis en gjuten stolphållare eller plint av betong och används vid enklare konstruktioner såsom staket, bodar med mera. De slås enkelt ner i marken utan något gjutningsarbete. En stolpsko ger möjlighet att reglera höjden på ett enkelt och smidigt sätt vid byggnation av exempelvis en. Höjdjusterbar stolpsko av stål med platta för fastsättning med bult i betong.


I stolpen ska ett hål för 20mm gängstång borras för att göra justering i höjdled möjlig. Den justerbara stolpskon ger möjlighet att reglera höjden på ett enkelt och smidigt sätt vid byggnation av exempelvis en altan.

Leverantörens artikelnummer, U71. Fler produkter i samma kategori. Stolphållaren gjuts fast till exempel i betongplintar då du bygger altan eller staket. Därefter fästs stolpar eller plankor direkt i stolphållaren vilket ger en mycket stadig konstruktion.


Den kan även fästas direkt i berg. Tillverkas av plattjärn av stål och armeringsjärn som förzinkas. Sortera efter: Nyhet, A-Ö, Pris. Något gick fel under tiden du sökte.


Försök gärna göra samma sökning igen.

Pelare eller stolpe fästes vid stolpskon med lämplig skruv beroende på last. Stolpskon är 1och jag har reglar alltså måste jag lägga en mellan bit på och skall ha genom gående bult. Nu till min fråga : Problem med hur jag skall kunna borra rakt igenom reglen så jag kan få igenom bulten i de båda hålen i den U formade stolpsko. Vilken storlek på Fransk skruv till 95xstolpe?


Stolpe av limträ eller konstruktionsvirke. Infästning med stolpsko. Fästdon av genomgående skruv med mutter och bricka. För kraftiga stolpkonstruktioner till altaner, garage m. Kraftig stolpsko med fästplatta för stolpkonstruktioner till altaner, garage mm.


Plintjärn avsedd till förankring av stolpar och regelverk i fundament eller betongkonstruktioner. Efterjusterbar stolpsko till betongplint 5mm och 7mm. PAALUPISTE U- Stolpsko 75Mm För Lodrätt Montering. Justerbara stolpskor för . THURESSON FASTENING FRANSK SKRUV 10X5 T6S. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


Då behöver du både spik, skruv , beslag m. Harald Nyborg har ett brett sortiment där du kan hitta det mesta för att få det fint i hemmet eller om du är snickare och behöver utrustning till ditt arbete. Välj mellan kända varumärken som Bårebo, Fischer och Mitsutomo. Lär dig hur man gör riktiga montage med produkter från Gunnebo Fastening.

Plasttakskruv med vinge x silvergrå (1styck ). En skruv speciellt avsedd för plasttak. Skruven har små vingar som vidgar skruvhålet och därmed ger plasten en rörelsemån på några millimeter, detta för att undvika sprickor. Dessutom är den likt farmarskruven försedd med en gummibricka som ger en god tätning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.