onsdag 23 mars 2016

Yh utbildning distans 2016

Här hittar du eftergymnasiala utbildningar i Sverige och utomlands. Varje utbildning har en beskrivning där du hittar all nödvändig information samt möjligheter för dig att komma i kontakt med skolan eller utbildningsanordnaren. Du kan hitta din utbildning genom att söka på kombinationer av kategori, plats, utbildningstyp . Studentum är en söktjänst för utbildning. Här kan du jämföra, hitta information och komma i kontakt med tusentals eftergymnasiala utbildningar.


Du kan i vissa fall även läsa YH oberoende av var du bor, då vi erbjuder ett antal yrkeshögskoleutbildningar på distans.

Vi har utbildningar till flera yrken där efterfrågan är hög. Yrkeshögskolans officiella webbplats. Behörighetsprövningen och urvalet är nu färdigt och utbildningen startade den aug. YH -utbildningen Javautvecklare ger dig möjlighet att på kort tid bli specialist inom Java - en mycket efterfrågad kompetens både hos stora och små företag.


Pedagog: En 2-årig distansutbildning på halvfart. En processbaserad utbildning för dig som vill bli eller redan är yrkesverksam inom. Behandlingspedagog Campus Nyköping.


Vill du jobba med att stödja människor i utsatta situationer och ta ansvar för ett bättre liv? Ser till att du finns där du behövs som mest.

Antalet människor på flykt i världen har ökat explosionsartat. Det innebär att efterfrågan på integrationspedagoger med rätt kompetens är mycket stor. Många nya HVB- hem har öppnats, nya planeras och allt fler . Utbildning på plats eller distans. Du kan antingen läsa på plats i Malmö eller på distans från Linköping eller Sundsvall.


Idag är apoteket så mycket mer än bara receptbelagda mediciner. Människor kommer också dit för att få rådgivning när det gäller enklare behandling av egenvårdsåkommor. Apoteksteknikern behöver ha kunskaper om folkhälsa samt kunna avgöra när en. Studieort: DISTANS (Linköpings kommun) . Det kan vara allt från lasttruckar, tåg och hjulmaskiner både ovan mark och i gruvdrifter. Min nyfikenhet till att lära mig mer gjorde att jag sökte till Hydraultekniker på distans.


Ett beslut som jag inte ångrar på något vis i dag. Den kunskapshöjning som jag har fått till mig under utbildning hos ITH har jag haft stor nytta av i mitt . Redovisningsekonom, distans (Stockholm). Lönespecialist, distans (Stockholm).


Eftersom utbildningen sker på distans och till största delen är webbaserad krävs datorvana. Du ska ha tillgång till en dator (med inbyggd eller separat webbkamera) och headset eller hörlurar med mikrofon samt bredbandsuppkoppling. Vilka förkunskaper behöver du - Grundläggande behörighet för . Idag kan man läsa på distans i alla nivåer av skolning och i alla former av utbildningstyper.

Fem Yh -poäng motsvarar en veckas studier på heltid och 2poäng motsvarar ett års studier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.