tisdag 22 mars 2016

Hemnet stockholm solna

Bostäder till salu på Hemnet i Stockholm , Solna kommun. Lägenhet Råsundavägen 1b. Välkommen till denna yteffektiva och ljusa mini 2:a i ett av Råsundas mest attraktiva lägen.


Varmt välkomna till denna spatiösa sekelskiftes-3:a utöver det vanliga. Bostaden är belägen med hörnläge i huset och erbjuder vackra sekelskiftesd. Näst högst upp i huset med stora fönster och utsikt över Skytteholmsparken.

Härlig balkong och genomgående ljusa och fina ytskikt. Uthyrningsdel - Högst upp i huset - Möjlig 4:a - Spatiösa ytor - Stort badrum med modern standard och gäst-wc - Eventuellt möjligt att bygga 2st balko. Välplanerad hörnlägenhet med ljus tillvaro, högt i tak, solig balkong, två rymliga sovrum, social planlösning, fint kök och badrum, lättmöblerat vardagsrum, platsbyggda förvaringslösningar och dubbla externa förråd.


Välskött och stabil förening i utmärkt läge med t-bana, buss, tvärbana , Solna C och MOS runt knuten! Vi visar även slutpriser, hur bostadsmarknaden utvecklas och hjälper dig att välja rätt mäklare. Det är innerstadstätt på topp tio när Hemnet rankar de populäraste gatusökningarna i länet.


Men på tionde plats kommer faktiskt en gata i Solna – Evenemangsgatan i Arenastaden. Det har varit en stor hype kring Mall of Scandinavia och att man får tunnelbana på sikt. I takt med att innerstadspriserna går .

Titta in i lägenheten med en terrass där det också finns en japansk trädgård och om du vill – en mini-tennisplan! Våningen ligger just nu till salu på Hemnet och ligger i nya Järvastaden i Stockholm , cirka minuter från city. Har du tröttnat på trädgård men vill ha en stor terrass är det här lägenheten för dig. På Hemnet känner vi oss hemma. Hur det är att jobba på Hemnet.


Hemnet har varje vecka upp till miljoner besökare. Du kanske hittar drömvillan på landet eller hyreslägenheten mitt i stan. Bostadsrätt i Stockholm , Solna : På bovision. Din sökning i Solna gav ingen träff, därför har vi utvidgat sökområdet.


Hitta lediga Solna , Stockholms län utvecklare till hemnet jobb och karriärartiklar på Monster. Hitta all information du behöver för att få ett utvecklare till hemnet jobb i Solna , Stockholms län och bygga din karriär. Hemnet Andelsstatistik visar antalet objekt och andelar baserat på utbudet på Hemnet.


Med det som underlag kan mäklaren hålla koll på sina och konkurrenternas marknadsandelar . Hemnet , i Byggvärlden, byggbranschens ledande affärs- och nyhetstidning. Den senaste perioden har varit betydligt mindre hysterisk jämfört med för ett år sedan, säger Staffan Tell, presstalesperson på Hemnet. Upplands Väsby, ,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.