fredag 27 maj 2016

Bultpistol stål

Krutdrivna spik och gängbultar för montage i betong och stål. Högpresterande bandad spik för betong, till batteridriven bultpistol BX 3. Bandad spik för betong, till batteridriven bultpistol BX 3. Hilti lanserar game changern - BX 3! En ny, batteridriven bultpistol som med enkelhet skjuter både i stål.

Krutladdade bultpistoler finns i flera varianter där du kan skjuta spikar i både betong och stål från strax över millimeter till spikar upp till millimeter. Fram tills nu har dessa maskiner kostat en hel del pengar och kanske inte varit en prioriterad investering för framförallt mindre byggföretag eller enmansföretag. När det känns som en för stor investering att köpa en bultpistol till det lilla byggprojektet är Hiltis.


FÄSTER UPP TILL MM TJOCKT TRÄ I STÅL OCH BETONG. Bultpistoler, patroner och skjutspik. Den är alldeles utmärkt till profilplåtsmontage (på tak och vägg), till betong- och stålkonstruktionssystem liksom tunga spik-montage i betongoch stål.


Med P3sätter du snabbt fast plåtreglar, träreglar och byggbeslag i stål och betong. Drivs med krutladdningar, automatisk patronframmatning utan ammunitionsspill, rondellen med skott roterar först efter avfyrning.

Obs: För att arbeta med krutdrivna verktyg krävs att du har licens. Här används kraftiga bultar istället för vanlig spik. Exempel på gasdriven bultpistol (Hiltii) . Moms tillkommer på alla priser. Infästning av trä på betong, kalksandsten, murverk eller stål Infästning av plåt på betong, sandkalksten eller stål Infästning av formar 2xmed X-CT formspik Montering av X-FS formstopp på betongfundament Infästning av dräneringsfilm och membran i betong eller CMU-block. Batteridriven bultpistol för interiöra tillämpningar.


Hiltis första förbränningsfria bultipistol för att driva in spikar i massiva block, betong och stål. Tillförlitlig, konstant hög prestanda och hög infästningskvalitet i massiva block, betong och stål. Hög användarkomfort tack vare låga nivåer av kompressionskraft, buller och rekyl.


Kolvprincipen ger optimal arbets- och infäst- ningssäkerhet. Aktuell maskin har ej magasin. Upp till mm spiklängd med magasin och mm med enpetare. FÖRDELAR - Ingen mantelrörelse behövs,.


Verktyget används med patroner av kali-. Han har inget konto registrerat, och vill ha ett ganska snabbt svar, så vad kan han göra med dem? Kan väl säga att han är .

Sandvikens Byggmaskiner AB, 240 Till hemsidan. Borst Anders Maskinuthyrning, 240 Till hemsidan. Persson Hyrmaskiner, 240 Till hemsidan. Ramirent, 260 Till hemsidan. Stockholms Uthyrarna, 270 Till hemsidan.


Tekniska data: Vikt: kg. Betong ( stål med ENK-splik). När Dödselectro ställer sig vid skivspelarna blir det som vanligt en stenhård mix. Denna vecka köra han en skön blandning med ingredienser som hubba bubba,. Karta och vägbeskrivning.


Pulsa 700E, en kompakt bultpistol med förbättrade rekyl- och ljudegenskaper jämfört med föregångaren. Maskinen drivs av en bränslecell med luft- och gasblandning som antänds av ett laddningsbart batteri. En bränslecell räcker till 8spik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.