måndag 23 maj 2016

Highway ljud och ljus

Förra året gick företaget med vinst. Det sitter endast män i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter miljoner. Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer.


Information om befattningshavare.

Ladda ner befattningshavarlistan. Uthyrning av industriell . Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Vill du ta del av fördjupad finansiell information inklusive uppgifter om bolagets status, som rating, skuldsaldo, betalningshistorik mm så kan du beställa en Företagsrapport från Credisafe. Följ denna länk för komplett information om innehåll, beställning och fakturering.


Styrelse och andra övervakande befattningar. Bern, Karin Annika (år, Falsterbo) Revisor.

Markholm, Markus (år, Dösjebro) Ledamot. Bolaget skall bedriva uthyrning och försäljning av ljud - och ljusanläggningar och därmed förenlig verksamhet. På hyran har vi ett mycket stort sortiment av professionell standardutrustning som högtalare, slutsteg och lampor samt utrustning som används me. Yelp är ett roligt och enkelt sätt att hitta, rekommendera, och prata om vad som är riktigt bra och mindre bra i och runt om Lomma.


Måndag: Stängt, Tisdag: Stängt, Onsdag: Stängt. Med stort hyreslager, en fantastiskt service, en mycket bra prisbild och närhet till både Malmö och Lun ser vi fram emot att hjälpa både nya och gamla kunder. HiPro Musik AB har tyvärr gått i konkurs. Såväl privatpersoner som företag och föreningar. Resa i Brasilien med kryssning i Amazonas - Kon-Tiki Bjurmans New York-blogg - Aftonbladets bloggar Motorvg Biltest: Seat Leon, Toyota Auris, . Highway har ett stort uthyrningslager med . Länkar till Ljudfirmor i Sverige.


Hyrpriserna varierar och beror bl. Stockholm Göteborg och Malmö. Vi levererar tillsammans med Konserteknik ljud , ljus och teknik.


Nätverket Las Vegas håller extra träff i Linnéträdgårdens Orangeri och vi får åter igen visa upp den sovande trädgården i lite speciellt ljus.

Bra info när du ska hyra högtalare och ljudanläggning till fest, event eller studentflak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.