tisdag 24 maj 2016

Sommarjobb umeå 16 år

Varje år kan de som fyller år söka ferieprao via kommunen. Det kallas också sommarjobb och kan till exempel vara arbete inom äldreomsorg, park, vaktmästeri, ideella föreningar eller något annat. För många är det en första kontakt med arbetslivet och intresset brukar vara stort.


Nu söker vi dig som är kock och vill dela med dig av dina kunskaper! Västerbotten från Careerjet, Sommarjobb.

Du är utbildad kock och har arbetat inom yrket i minst år. Med våra värdeord är MO KRAFT och PASSION med HJÄRTAT . Letar du efter ett sommarjobb i Umeå ? Vi presenterar nya sommarjobb dagligen på jobbaextra. Glöm inte att skapa dig en profil och bli sökbar för arbetsgivare som söker personal. Var inte rädd för att be om hjälp och ställa frågor.


Vilket arbete du kan ta beror både på vad du kan göra och på hur gammal du är.

Till exempel får du inte jobba före klockan sex på morgonen om du är under år och inte jobba ensam eller ha hand om en kassa förrän du fyllt år. Tänk på att du har rätt . Visst finns det extrajobb för ungdomar under år , men de måste följa vissa regler och ha tid för skolan. Vare sig du söker ett sommarjobb för att tjäna en slant till en resa, extrajobb vid sidan av studierna eller helgjobb när schemat tillåter, så bygger du, genom att använda Yepstr, ditt CV och skaffar dig . Det finns ett par regler som är viktiga att känna till om du är år. Snart sommar och dags att söka sommarjobb ! Från och med måndag mars har ungdomar skrivna i Umeå kommun möjligheten att söka kommunens feriearbete. Nu behöver vi fylla på vår studentpool av varuplockare till Stora Coop i Umeå ! Då kan vi erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete inom kundservice, teknik och försäljning hos vår kund som är placerad i cent.


Feriearbete för ungdomar 17–år. Inför varje sommar lottar landstinget ut cirka 1ferieplatser i Umeå , Lycksele och Skellefteå. Syftet med feriearbetet är att du ska få en uppfattning om hur det är att jobba i landstinget.


Rekrytering och kompetens. När en av föräldrarna kommer hem kl. Du kan intresseanmäla dig för att hjälpa så många familjer du vill.

Barnen är vanligtvis mellan och år gamla och du hjälper familjen under minst 2. TRYGGA ASSISTANS I NORR AB söker personlig assistent i Umeå. Nu växer vi snabbt och är i stort behov av nya medarbetare över hela landet. Du behöver inte ha jobbat med något liknande förut, det viktiga är att du har driv och gillar att jobba och umgås med andra.


Stark teamkänsla är viktigt för att våra restauranger ska fungera, även i stressiga situationer. Besök oss på Nolia karriär nu på torsdag februari på Nolia mässan, Umeå. IT- sommarjobb i Umeå denna sommar.


Uppgiften är att bygga en hemsida åt MakeIT-nätverket som jobbar för att öka IT- intresset hos unga i Umeå och locka fler unga till IT-utbildningar vid universitetet. I MakeIT ingår IT-företag i Umeå , Umeå universitet och Umeå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.