måndag 23 maj 2016

Weimer hydraulik

Weimer konstruerar, tillverkar och säljer skogsvagnar, griplastare, vinschar och växellådor. Vår företagsfilosofi är att tillverka produkter av hög kvalitet och säkerhet till ett bra pris. Weimer säljer hydraulikprodukter som pumpar, ventiler, motorer och filter mm från väl utvalda leverantörer.


Förra året gick företaget med vinst. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter 1miljoner.


Weimer erbjuder skogsvagnar utvecklade och tillverkade i småländska Råskog. Här finns en lång tradition av denna tillverkning. Smålänningar som vi är vill vi självklart erbjuda detta till bästa pris.


Vi tillverkar även griplastare och vinschar . Vi erbjuder hydrauliska system, komponenter, växellådor, vinschar och drivna skogsvagnar och mycket andra produkter inom vårt område. Visa fler bolag på denna adress. Alla siffror anges i hela tusental. Det är tre hydraulkopplingar till traktorn.


Den nya ordern består av Åkerströms Sesam 8radiosystem sändare och mottagare anpassat för extrema miljöer där det ställs mycket höga krav på vibration och . Yelp är ett roligt och enkelt sätt att hitta, rekommendera, och prata om vad som är riktigt bra och mindre bra i och runt om Eksjö. Kommunen som företaget ligger i är Näs. Weimer Hydraulik i Eksjö, recensioner från riktiga människor. Ja, registrerad för F-skatt. Industri för andra delar och tillbehör till motorfordon . Mässbesöken har varit många under året, för att synas på en allt tuffare marknad.


Sveriges största söktjänst för öppettider. Vagnarna är tillverkade av högkvalitativt svenskt stål och konstruerade för bästa funktion och framkomlighet i skogen. För den kvalitetsmedvetne . Mit Yelp kannst du n, Empfehlungen teilen und dich mit anderen darüber austauschen, wo in Eksjö es richtig super ist und wo es eher nicht so toll ist.


Bolaget skall även bedriva uthyrning av industrilokaler samt värdepappersförvaltning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.