onsdag 25 maj 2016

Thomas uhrberg v75

Vi sista stund Bergsåker jan. Zenit Brick från stall Nurmos, Angle of Attack från stall Bergh – det är två givna favoritspikar på ett vintrigt Bergsåker. Sol och kring minusgrader, vassa startfält och något favoritbetonat.


Systemförslag till Vfrån Uhrberg. THOMAS UHRBERGS KRÖNIKA MED VI SISTA STUND KALMAR LÖRDAG JANUARI. Kusken styrde in tre V-segrar under lördagen.

Här nedan finner ni flera bra länkar med gratis travtips till Vinnehållandes intervjuer, analyser, kommentarer och rank till aktuell Vomgång. Gratis travtips till V75. Travstugan, Björnkollen, ebbes-travstudio, Travrevyn.


Här kan du läsa rätt version. VästerboontheNews åter megabank i V75. VLördag Januari KALMAR.


Köp Travmasens tips med ranking, kommentarer och förslag till Voch Vvarje vecka, och som publiceras i den lösenords skyddade fliken Travmasens Bonustips, kvällen innan spelomgången. V-tips och information om trav.

ATG, Björnkollen, Travtränare, Kuskintervjuer, Aftonbladet, Expressen och många fler! När det är bronsfinal och allt. Allt bättre än pengar är en framgång, säger Hans R Strömberg.


Han är behandlad efter förra starten och stod över några jobb. Jag kan inte stå här och säga att han är . Spelarkollektivet tillmäter Replay Pellini bäst segerchans. Men hästens tränare tror på lika goda möjligheter med två skrällbud. Det bjuds på system, roliga skrällar och självklara spikar! Längst ned i detta inlägg hittar du också en kul chanstrippel baserat på tankar i podden som kan liras till över gånger pengarna.


Hon har gått bra väldigt länge och det är min bästa chans på V75. Det i kombination med ett lopp i kroppen och bra spår gör att jag tror mest på honom. Han har ännu inte haft framspår bakom bilen, så det återstår att se hur snabbt han kan ta sig iväg. Favoriten: Stella Newmen. Thomas Uhrberg laddar med sex hästar . Det här var verkligen roligt.


Det var längesedan jag tränade fram en riktig topphäst och i den här tror jag mig ha en häst för de . Travash experter bjuder på system, roliga skrällar och självklara spikar!

Vtips till Jägerso september. Henriette Larsen Jägersro januari Lärlingslopp Ägare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.