tisdag 31 maj 2016

Förvränga bilder iphone

Förvränger verkligheten. Först undrar du vad du ska med en app som Hyperspektiv till. Sedan upptäcker du att du kan göra dig själv eller kompisarna till värsta monstren.


Eller fotografera deras aura. Hyperspektiv är en rolig app som bara funkar live, inte på redan tagna bilder och filmer.

Men det finns ju andra appar, med liknande funktioner. Appen Msqrd är en sådan. Med över olika filter kan du plåta dina bilder eller videos och posta i sociala medier, eller skicka som meddelande på sms eller Messenger. Kategori: Underhållning. För mig är det faktiskt första gången som jag testar en app med så här udda effekter.


Magix har släppt ett gratisprogram som heter FunPix Maker. Det riktar sig till dig som gillar att använda konstiga filter i ditt bildbehandlingsprogram för att förvränga digitalfoton. Förstora näsor och ögon, dra ihop kinder, göra smala människor feta – och så vidare.

Allt sånt här går att göra enkelt med FunPix . Faktum är att jag brukar ofta blanda flera. Den här appguiden fyller vi på. Förstora eller förminska ögonen, ändra formen på ansiktet, ändra hudtonen och mjuka till skinnet för bättre porträtt.


Lägg därtill olika färgtoner som Lomo. När du tar tagit en bild med din kameramobil känner programmet Facewarping av var på bilden det finns ansikten. Sedan får du välja ett av olika filter som förvränger ansiktena på olika sätt, ungefär som i skrattspeglarna på ett nöjefält. Sedan kan du skicka iväg eller spara den förvrängda bilden på vanligt . Jag bara skulle vilja veta om det finns någon app som kan göra om en bild på mig och skapa en tecknad kopia (cartoon) Jag är främst ute efter att få ett tecknat ansikte.


Tackar så mycket för hjälpen, Richard. Anmäl Ändra Gilla Svara. Dubbletter av bilder - Foto, grafik och. Nu är det dags att göra dina bilder lite roligare igen!


Jag har tidigare använt mig av Photofunia. Idag står Gooifier på tur. Denna webbapplikation erbjuder dig möjligheten att på ett enkelt sätt förvrida bilder och göra karikatyrer (om du får in snitsen). Väl inne på Gooifier kan du antingen ta en bild med din .

Utbudet av filter är relativt snålt, men det finns några som du kan använda för att ändra tonen på bilden, men det finns flera filter som du kan köpa till i appen. Under gårdagen kunde alla glada snapchattare där ute uppdatera appen och få ett gäng nya funktioner. Bland annat rullas en betalfunktion ut, i alla fall i USA, och den innebär att man för en summa pengar kan få ett antal repriser på snapsen som ju annars bara går att kika på en gång.


Det hade du inte behövt göra! Dela dina foton med andra. Instagram är en fotoapp i vilken du kan redigera dina bilder på ett enkelt sätt. Förhandsvisning har sin egen samling färgkorrigeringsalternativ som låter . Det finns olika filter och effekter som du kan lägga på dina foton för att förändra och förvränga färgrerna i bilden.


Med granskaren: Dubbelklicka på ett videoklipp, eller markera fler än ett videoklipp eller ett bildruteintervall i pr. Finns det några fler fördelar? Nackdelarna jag spontant kommer på är att man (som iCloud-motståndare) måste ha iCloud påslaget i telefonen hela tiden och inte kan logga ur iCloud utan att funktionen försvinner? Med de här fem apparna kan du fixa till dina mobilbilder utan att behöva använda en dator.


Perfekt om du är på resande fot eller ligger på stranden i sommar och vill fylla ditt flöde med snygga bilder. Med en bra foto-app kan du snabbt och enkelt förbättra dina mobilbilder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.