tisdag 31 maj 2016

Kakelkap biltema

För våtkapning av kakelplattor. Levereras med diamantkapskiva med obruten bana Ø 1x 2mm, anhåll och hjälpanhåll 45°. Med denna kapmaskin våtkapar du enkelt i både kakel och klinker. Vattnet gör att du slipper besvärande kakeldamm och tråget är lätt att tömma samt rengöra. Bordet (330x3mm) är vinklingsbart för gering upp till 45°.


Diamantklinga (180x22xmm) ingår.

Citat: Ursprungligen postat av Cykeltuta. Jag hade en biltema kakelskärare som knäckte ungefär hälften av plattorna (vanligt 15xkakel) och dessutom skar snett så den slängde jag tämligen omgående, och köpte en elektrisk kakelkap (på biltema ) som funkar okej. Moms tillkommer på angivet högsta bud. Fakturakopia samt kvitto på betalningen skall medtagas vid hämtning.


Köparen skall själv ombesörja hämtning, ev. Duger deras (manuella) kapare eller ska man köpa någon annan stans? Mått på arbetsbordet: 395x385xmm kg. Biltema Tile Cutter 450W, art.

Maskinen är startad men inte funktionstestad. Vi kan inte erbjuda frakt för denna vara men du är välkommen att hämta ut den hos oss. Hitta billigaste Kakelskärare kakelkap biltema hos AllaAnnonser. Skall man bara skära mot kanten där det kommer täckas av mjukfog eller andra plattor så behöver man inget anhåll. Om det inte är den bruksanvisning som du söker, klicka då här för din förfrågan.


Det är möjligt att din produkt måste repareras. Hos ett Repair Café kan den repareras gratis av erfarna frivilliga. Detta är en tvångsförsäljning då objektet tillhör ett konkursbo. I enlighet med våra allmänna villkor är det därmed inte möjligt att reklamera detta köp.


Buden är bindande och serviceavgiften debiteras på alla objekt. Objektet säljes i befintligt skick och är endast enklare beskrivet, EJ TESTAT . Kan du ikke finde den brugervejledning, du leder efter? Det er muligt, at dit produkt skal repareres. På en Repair Café kan den repareres gratis af erfarne frivillige. Kakelkap Pro För kakel och klinker.


Justerbart anhåll, 0– 45°. Stålskär, Ø mm, centrumhål: Ø 1mm, tjocklek: mm. Meiltä löydät tarvitsemasi käyttöohjeet ja käyttöoppaat.

Go to the productFind similar products. Click here to find similar products.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.