fredag 27 maj 2016

Kommande skivor 2017

Kommande skivor - Musik online på CDON. Bra priser och snabb leverans på Nordens största varuhus! I vår kommer det efterlängtade debutalbumet. Och det ser minst sagt späckat ut.


Ja, vi håller oss fortfarande till album här. Det har pratats i över ett decennium om albumets död nu, att det är låtar det handlar .

Blood Red Saints - Love Hate. Deadheads - This One Goes. Redaktionen och lyssnarna sammanställer en lista på skivsläppen vi ser mest fram emot. Nya skivrecensioner från Sveriges ledande webbsajter, tidningar, tidskrifter och musikbloggar. God jul och gott nytt musikår.


Nu tar vi vintersemester igen och återkommer vid mitten av januari. Folkduon Siri Karlsson – består av Maria Arnqvist och Cecilia Österholm – fångar ett uttryck som skapar bilder. Att lyssna på bandets kommande skiva Shake Shake Love är som att befinna sig i en orörd naturskog, med träd som levt i hundratals år och som förhoppningsvis överlever mänsklighetens alla .

Numera har vi även butiker i Stockholm och Linköping. Huvudkontor samt postorderlagret finns i anslutning till vår butik i Göteborg. Flera stora artister väntas dock ge ut skivor under de kommande månaderna – däribland Major Lazer, Iggy Azalea, Fergie och Gorillaz. Däremot väntar en del tunga indiesläpp. I början av mars kommer till exempel nya skivor med de amerikanska banden The Shins och The Magnetic Fields.


Under rubriken Skivor På Gång presenterar vi skivor som släpps inom kort. Vilka album stod ut mer än andra och berörde . Otåligt har ni väntat men nu är vi tillbaka. Hur firade egentligen Metalpodden Jesu födelse på det mest blasfemiska sättet?


Varje litet meddelande har betytt mycket för oss och vi hade inte varit här vi är utan er. Fortsätt att höra av er. Tomasz Swiesciak, Erik Persson. Bra skivor fångar din uppmärksamhet.


De bästa skivorna bär du med dig genom livet, presenterar för senare generationer, och upptäcker spår av i nya album, år efter att de getts ut. Att genast och med eftertryck försöka stämpla skivor i endera fack är svårt, för att inte säga omöjligt, både för individ och . SVT far med osanning om Göteborgs proggscen”. SVT vilseleder kommande generationer, menar välkända proggprofiler.

I dokumentären ”Barn av . Ny lyric video med Denied. Svenska DENIED bjuder på ett till smakprov från kommande plattan Freedom Of Speech. Den här gången i form av låten The Other Side. Om inget annat nämns nedan så är releasedatum de officiella releasedatumen som gäller i Sverige, och då i första hand på Itunes.


De bästa svenska och internationella ban låtskrivare och artister.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.