måndag 23 maj 2016

Motorkap hyra

Ramirent har byggmaskiner för de flesta ändamål. Maskinerna är valda för att svara mot högt ställda krav på säkerhet, ergonomi och arbetsmiljö. Skulle du sakna en viss sorts maskin – hör av dig! Vi gör allt för att lösa dina behov.


Projektstöd Byggmaskiner.

Se samtliga maskiner för uthyrning på vår webbplats. Används till att kapa sten, asfalt eller betong. Hyra över helg bokas alltid lördag och söndag. Maskinen lämnas då ut fredag eftermiddag och återlämnas . Husqvarna motorkap K97 för den som vill ha power! K 9lämpar sig även för tyngre kapning av betong och sten vid ombyggnader, renovering och nyproduktion, mindre håltagningsarbeten och justering av fönster- och dörröppningar samt vid rör, asfalt- . Effekt: hkr kW, 2-takt.


Vattenanslutning: Gardenakoppling.

Kunderna finns främst inom byggindustrin, men även i övrigt näringsliv och i den offentliga sektorn. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som. Genom att vara den kompletta leverantören inom maskinuthyrning vill vi vara behjälpliga till små som stora kunder i byggbranschen, men även inom industri, offentlig sektor och privata kunder. Vårt breda utbud av byggmaskiner innehåller allt från skruvdragare och laserinstrument till redskapsbärare och belysningsmaster. Cramo är ledande i Europa och är idag . Vill du hyra byggmaskiner ser vi till att du får maskiner som passar till ert specifika projekt, alltid med högsta kvalité.


Hyreshuset, det enkla sättet att hyra proffsmaskiner på! Kedjan består av fristående företag i samarbete. Sortiment och maskinpark kan variera något mellan depåerna. Sammantaget får Ni som avtalskund tillgång till en stor, bred och modern maskinpark. Behöver Ni investera i egna maskiner eller tillbehör så är vi . Välkommen till Hyrsam - Din maskinuthyrare i Piteå.


Stureby linkansentreprenad. Hyrahyra cramo ramirent linkansentreprenad huddinge hyrstockholm. Men om du tex ska hyra över helgen och ta med dig till landet så bokar vi tid för utlämning enl ÖK.


Vagn till motorkap K760. Kapvagnen är speciellt utvecklad för K7bensinkap.

Snabbfästena gör det lätt att installera kapen på vagnen och kapdjupet ställs enkelt in. Med en kapvagn kapar du smidigt i rak eller svängd bana, intill väggar och trottoarkanter. Den kompakta designen gör den lätt att fälla ihop och transportera. Den är också ideal för kapning av kantsten och trädgårdsplattor vid markarbeten . Hyrkanalen erbjuder en prisjämförelsetjänst på hyr verktyg och hyr maskiner. På HORNBACH kan du hyra maskiner och verktyg för alla behov, stora som små.


Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar. Trävaror Gips stålreglar komposit. HYRA MOTORKAP KLINGSLITAGE 1MM.


Maskinuthyrning av bygg och anläggningsmaskiner till regionens bästa priser. Hos oss kan du i Stockholm hyra motorkap och andra maskiner inom VVS, ventilation, måleri och entreprenad - Kunnig personal - Miljövänliga lösningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.