fredag 27 maj 2016

Sugpropp med handtag

Rejäl sugpropp för glasrutor, plexiglas, plast eller annan slät yta. Oumbärlig när man ska öppna iMac. Stark sugpropp med handtag som underlättar vid t. Tillverkad av mjukt material som inte repar skärmen.


Hyllplats: Välj varuhus Loading.

Slut Begränsat lager I lager. Med plaststomme och vakuumverkande gummisugplattor: Ø 1mm. Fungerar som handtag vid båtskrovsrengöring, lyft av glasskivor, m. Sugkopp med handtag - aluminiumkopp - kapacitet kg lodrät. Bygelhandtag på Sugkoppen tillåter en enkel enhandsfattning. Underlättar förflyttning av glasskivor, dörrar m. Låser med hjälp av vakuum.


Vi gillar prisvärd renovering och förvaring.

Lägg till i önskelistan Jämför. Sugpropp med handtag kg - 120mm. Ta med på resan för att använda i hotellrummets badrum. Passa på att fynda redan idag! Equip Auto AB Cypressvägen 29.


Tveka inte, slå till nu! Glaslyft (vakuumlyft) med en sugkopp , vacuum skapas med hjälp av handpump. Fästs med starka sugkoppar och enkel att flytta. IKEA - LÅDDAN, Krok med sugpropp , , Med sugpropp som fäster på släta ytorsom glas, speglar och kakel. Stabilt och säkert stödhandtag som inte behöver skruvas fast.


Handtag , vertikalt med sugkopp , 1mm . Fästen med super sugproppar som indikerar om greppet är tillräckligt. Karta och vägbeskrivning. Typ av vakuumgenerering, Vollgummisaugheber. Tag tvål-lödder från en vanlig, hård tvål och stryk in i sugkoppen.


Säker mot läckage när locket är förslutet genom en gummidetalj som går ner i öppningen.

Svart gummirem som handtag. Letar du efter ett smart väggfäste utan att behöva göra hål i väggen? Tingstads sugproppar med krok gör jobbet. Köp dem online och få varorna till dörren!


Click here to find similar products. Smidig och flyttbart handtag , öka din säkerhet i badrummet. Fäst den på altandörrens glas för att lättare stänga dörren. OBS kontrollera noga att sugpropparna .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.