måndag 23 maj 2016

Jobba i alperna 2017

Eftersom jag inte ville jobba i alperna som reseledare efter kursen, så var jag väldigt sent ute med att söka andra jobb. Jag kom hem från alperna veckan innan julafton och sökte en massa jobb genom arbetsförmedlingen. Jag hade tur, jag fick jobb som liftvakt i Storlien utanför Åre.


En liten håla kan många . För många är det en dröm att säsonga en vinter i Alperna. Här hittar du alla våra lediga jobb.

Om du är sugen på att kombinera bra skidåkning med att jobba utomlands, då är ett säsongsjobb i alperna någonting för dig. Det finns även andra jobb , inom hotell och turistnäringen som t. Vi har hittat årets guider och har därför inga lediga jobb till Alperna. Men du är alltid välkommen att skicka en ouppfodrad ansökning.


Nu söker vi reseledare i Alperna. Sök idag och få världens roligaste jobb. Som platsguide i Alperna är du reseledare för våra glada och fantastiska gäster. Säsongsjobba i Franska Alperna.


Kommunikationerna är generellt väldigt bra och orterna ligger tätt sammanhängande vilket gör det enkelt att skifta.

I Österrikiska Alperna finns det stor chans för dig som har goda engelskakunskaper och framåtanda att kunna få jobb under några av de mest hektiska perioderna under året. Främst handlar det kanske om jobb inom hotell, turism och nöje men är du duktig på skidor eller snowboard finns också chansen att . Tyvärr finns det inget jobb som matchar din sökning för tillfället. Lägg en bevakning på det jobb du önskar så mailar vi dig när ett nytt jobb dyker upp. Annonsera efter personal.


Precis som er andra är jag lite sugen på att göra en säsong nere i Alperna och tänkt lite på Anton. Har gjort en säsong i Sälen som skidlärare, men har verkligen ingen aning om hur man går till väga om man vill jobba i alperna. Hur söker man jobb lättast?


Kan man göra det redan nu? Lär dig tyska och säsonga inom turism i Österrike och Tyskland. Hit kommer miljontals turister från hela världen vinter och sommar! Träffa människor från hela världen, njut av alper och skidåkning! Att åka till Alperna över en säsong är både fantastiskt roligt och en underbar naturupplevelse.


Tycker man om att åka skidor eller snowboard är alperna perfekt. Här är omgivningarna fantastiska och skidåkningen är mycket bra. Med fördel åker man till ett land där man kan språket. Då man kan språket är det lätt att få jobb. Resor till Korsika, Karibien och Kreta.


Skidresor till Alperna och Kanada.

Boka din resa hos Langley! Work at our hotels and destinations in the French, Austrian or Italian. Vi erbjuder skidresor till Österrike, Italien och Frankrike samt USA.


STS Alpresor är Nordens största arrangör av skidresor till Alperna. Då kan du vara den vi söker för jobb i franska alperna till vintern…. Du kommer att jobba som färdledare på våra bussar till och från franska alperna. Betalda jobb inom turism.


Arbeta i Tyskland eller Österrike. Läs en språkkurs och arbeta sedan nära Bodensjön eller i en skidort i de österrikiska alperna. Vill du jobba inom hotell- och restaurang i Alperna i Schweiz, Österrike eller Frankrike?


Just nu finns det många lediga säsongsjobb. För jobb i Schweiz och Österrike behöver du kunna tyska och för jobb i Frankrike är franska en merit. Du hittar de lediga jobben i Platsbanken på arbetsformedlingen.


Jobba och rekrytera i Europa arbetsformedlingen. Det kan handla om skördearbeten , jobb på .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.