tisdag 31 maj 2016

Sommarjobb miljö

Distriktsansvarig säljare – få försäljningsansvaret för Västra Götaland! Du får obegränsad frihet till att planera din försäljningsstrategi, en attraktiv lön och bra förmåner och massor av kul. Med ansvar för vår försäljning i Västra Götaland tar du över en kundportfölj med tyngd i på en marknad med potential.


Inom sektionen ingår även Arrangemangsavdelningen, med underställd arrangemangschef, omfattande restaurang, kök och foajé. Då vi är på väg emot en alltmer digital omvärld ser vi det som självklart att du har kännedom om den digitala marknadsföringens utveckling.

Vi erbjuder dig en anställning i en kreativ miljö där vi . Lediga Miljö jobb på Indeed. Sommarjobb utgör en värdefull merit och kan underlätta övergången från studier till arbetsliv. Vill du ha ett spännande sommarjobb inom en framgångsrik verksamhet med stark framtidstro? Som feriearbetare inom avdelning Miljö får . Just nu finns det lediga jobb - Miljö Geo Teknik - att söka på Metrojobb. Just nu hittar du lediga jobb som Miljö på CareerBuilder.


Hitta ett bättre jobb att söka idag!

Du kan även ladda upp ditt CV och bli hittad av arbetsgivare. Behöver du hjälp och inspiration? Kika in på vår karriärblogg. Alla Sommarjobb Miljö jobb i Sverige. Sök och hitta lediga tjänster och arbete med Careerjet.


Vet du inriktning på ditt exjobb och vad du vill uppnå? Skicka din ansökan inklusive motivering till varför vi ska välja just . Här listar vi alla våra jobb inom miljö. Vill du bli en av oss är du välkommen med din ansökan. Du har chansen att prova på olika verksamheter varje sommar för att se vad som passar just dig. Ett sommarjobb gör att du lär känna dig själv bättre - vilka slags arbetsuppgifter, branscher och människotyper som passar dig.


Samtidigt får du ett större kontaktnät och kanske nya möjligheter till jobb. Miljö - och samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar för att skapa en attraktiv, effektiv, trygg, säker och hållbar miljö för kommunens invånare, företag och besökare. Inom förvaltningen finns fyra kontor där alla jobbar med samhällsbyggnadsfrågor på ett eller annat sätt.


Vi är måna om att ha ett nära samarbete med studenter . Miljö - och byggnadsnämnden utövar tillsyn inom miljö - och hälsoskyddsområdet enligt miljöbalken och ett antal speciallagar inom området.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.