tisdag 24 maj 2016

Trappstege biltema

Sortera efter: Nyhet, A-Ö, Pris. Något gick fel under tiden du sökte. Försök gärna göra samma sökning igen. Stege med trappfunktion m. Hjul Zarges Till Eurostar Aluminium Ställning pack.


Praktisk trappstege för allehanda användning.

Plattform i galvad plåt. Den skiljer sig från Red Line-stegen bland annat på så sätt att under varje steg finns klämskydd i form av höga plastknoppar. Viks den på mitten i spetsig vinkel blir den en dubbel trappstege som står för sig själv. Företaget har inte angivit några avvikande öppettider. Det är viktigt att den e lätt.


Solid: Klumpig att hantera. Fotstegens bredd: centimeter. Maximallängd: meter.

Hopskjuten längd: meter. Stegfotens längd: 1centimeter. Omdöme: Kan användas fristående, som utskjutsstege eller som två . När marken är ojämn brukar man kunna vrida stegarna lite och med ett kilformat mellanlägg under ena änden av plankan kan man få det hela stadigt. Detta är en tvångsförsäljning då objektet tillhör ett konkursbo.


I enlighet med våra allmänna villkor är det därmed inte möjligt att reklamera detta köp. Buden är bindande och serviceavgiften debiteras på alla objekt. Objektet säljes i befintligt skick och är endast enklare . Halkskyddade steg samt stödbåge.


Stegkrok Tvilling, par Av pulverlackerat stål. För upphängning av burkar, verktyg m. Trappstege Av aluminium. Krokas fast på en stegpinne. Bryggstege Förlängningsdel 3Steg L. Distanser Berts Bitar mm 13St.


Dessutom är stegfoten klurig att sätta på. Utrustningen är ej fullständigt funktionstestad. Köpare bör undersöka varan innan .

Eftersom det var svårt att nå med stege så hade jag en plyfaskiva monterad på Mercabusstaket, och på denna ställde jag en trappstege 7-8stegs. Ni kan tänka er att stå . Har skruvat fast 2st saxdomkrafter från biltema i ramen. Biltema och några stationer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.