fredag 27 maj 2016

Rundbandad spik

För användning i 16° rundmagasinerad Wire Coil spikverktyg. Rundbandad spik även kallad rullbandad spik är spik för spikpistoler med runt magasin. En fördel med rundbandad spik är att magasinen är stora, du slipper byta lika ofta. Välj mellan olika längder.


Spik för spikpistolen Kamma varmgalvaniserad rundbandad spik com används för inom- som utomhusapplikationer och ger långvarigt skydd mot rostangrepp. Kraftfull proffsspikpistol, upp till mm spik.

Utrustad med en rad smarta funktioner, t ex justerbart utblås, svivelkoppling samt enkel justering för stödspikning. Exempel på användningsområden. Sammanfogning av träkonstruktioner t ex regelverk.


Fastsättning av råspont, läkt, fasadbeklädnad samt spikning av foder och . Lagervara Levereras inom 1-arbetsdagar. Det bandade sortimentet är framtaget för att passa de flesta förekommande spikpistolerna på marknaden. Där det erfodras CE-märkning, är självklart vår kvalitetsspik CE-märkt och det har vi för både invändig och utvändig spikning: dyckert, plastbandat, pappbanda coilbandad och klammer.


Enkel justering av spikdjup och spikläng sågtandad nps för bättre grepp och omställare för singel- och stötskott.

Det finns många fördelar med . För infästning av stomme,regelverk, råspont, . Rakbandad D-huvudspik 34°. Se den kompletta listan över TJEP MX rundbandad spik och finn information om de enskilda typerna. Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar. Trävaror Gips stålreglar komposit. Sugen på spik till din spikpistol?


Med en spikpistol hängande i bältet känner man sig ganska tuff. Spikpistolen är ett verktyg som är effektivt och sparar dig mycket arbete med att hamra och slå. Dessutom blir resultatet snyggt och utan skador i träet. Kom däremot ihåg att vara försiktig när du använder spikpistolen.


Vet någon var man kan köpa rundbandad 90mm spik till spikpistol (framing) i graders vinkel, till vettigt pris? Vi säljer även lös spik för automatiserade emballagelinjer. Vi levererar hög kvalitet med snabb leverans och till bra pris. Snygg design och smarta funktioner är viktiga faktorer i vårt utvecklingsarbete.


Här till höger ser du våra produktkategorier i bildform. Till vänster har du en meny som också visar våra kategorier.

Coilspik eller rundbandad spik ? ASM har ett stort utbud av maskinspik i olika utföranden. Produktbild Spik Rundbandad 50xVFZ. Diverse rundbandad spik. Moms tillkommer på angivet högsta bud. Fakturakopia samt kvitto på betalningen skall medtagas vid hämtning.


Köparen skall själv ombesörja hämtning, ev. Ringad struktur ger bästa utdragshållfasthet samt diamantformad spets för perfekt. Rapid har en obehandlad yta för användning inomhus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.