onsdag 25 maj 2016

Heras byggstängsel

Heras mobila stängsel - komplett system med byggstaket, grindar och olika typer av tillbehör och mobila grindar för byggarbetsplatsen. Kvalitetsleverantör av områdesskydd. Grindar, bullerplank, staket och elstängsel för industri, arbetsplats och företag. Heras mobila bullerskydd är ett lämpligt alternativ för byggarbetsplatsens tillfälliga behov av bullerdämpning.


Smidiga sektioner anpassade för byggstaket!

Heras sortiment av mobila stängsel innehåller en mängd med tillbehör för byggstaket. Vi har tre olika modeller, Strong, Heavy och Roundtop, och de kan köpas separat eller till löpmeterpris komplett med kopplingsöglor och fot i gummi eller betong. Förvara byggstängsel i transportställ för högsta effektivitet. HERAS STÄNGSEL AB är specialister på områdesskydd och passagekontroll såsom stängsel, grindar, vägbommar och säkerhet.


Vi erbjuder kraftfulla lösningar och kompletta system som skyddar dina värden, . För att göra det enkelt för dig har vi samlat alla produkter i listan nedan. Söker du någon stängselprodukt som inte finns med här?

Lugn, vi erbjuder kompletta säkerhetslösningar med projektering, material och montering. Kontakta oss för mer information. Heras skjutgrind uGate - för breda infarter - Duration: 0:35. Tillbaka till träfflista.


Vägbeskrivning Ditt företag? Karta och vägbeskrivning. Tbs-Tekniska Byggnadsställningar I Göteborg. Sortering: relevans omdöme nära mig. Kollektivtrafik Gatuvy Mer info.


Ramen är tillverkad av mm. Stängslet står bäst med . Vi hjälper dig att hitta rätt produkter. Vepe byggstängsel från Vepe Oy Peltonen. Staket, stängsel och grindar.


Fötterna har handtag för enkel hantering och står stabilt även på mjukt underlag.

Byggstängsel från QR International AB. Ett flertal tillbehör ger ett utökat .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.