måndag 23 maj 2016

Stomspikare

En mycket prisvärdspikpistol, Kompakt , välbalanserat och lätt. Bra märken med driftsäkra maskiner. Robust och driftsäker gasspikpistol för yrkesbruk. Exempel på användningsområden.


Sammanfogning av träkonstruktioner t ex regelverk. Fastsättning av råspont, läkt, fasadbeklädnad samt spikning av foder och panel.

Tänk på att använda slät spik när du skjuter . Uppgradera snabbjustering av spikdjup och omställbar mellan singelskott och stötskjutning. Sencos verktyg Frame Pro 6är en kraftfull storsäljare med flera uppdateringar. Nosskyddet gör att den fungerar lika bra på panel som mot stomme och emballage.


Du behöver en dyckertpistol och en stomspikare. Du ska spika, men hur mycket? Biltema eller Harald Nyborg.


Har du just startat ett snickeriföretag så är det kanske idé att titta på proffsmodellerna.

Det vinklade magasinet är mycket enkelt att ladda, och returluften är bakåtriktad och ställbar i 360°. Senco Frame Pro 701XP spikpistoler är utformade med proffsen i åtanke. Välkommen till Verktygsladan i Karlsborg, när du behöver ett bättre verktyg. Vi säljer verktyg som används av hantverkare över hela världen, de är tillverkade för att möta de högsta anspråk och för att klara flera års daglig användning i en tuff miljö. Våra kunder är privatpersoner, företag och organisationer som kräver lite mer . Endast använd några få gånger som ny.


Verktyget har smidigheten av ett sladdlöst verktyg och samtidigt kraften från ett luftdrivet verktyg. Hyr dina maskiner hos GMaskinuthyrning i Ljusdal. Verktygsproffsen Verktygsproffsen, i, Fri frakt på order över 9kr. Hilti Stomspikning och byggbeslag - GX 90-WF - Gasdriven bultpistol för trä. ANVÄNDNINGSOMRÅDE REGELVERK, RÅSPONT, YTTERPANEL,SKIVOR.


Kontakta din Brädgård för att hyra denna produkt! Särskilt lämplig för takpappspistol på grund av sin höga kapacitet och smidiga mått. Vid parallellspikning med större verktyg rekommenderas en kompressor med större tankvolym t ex.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.