fredag 28 oktober 2016

Beck vägs ände

Detta är den sjunde filmen i den femte omgången med Peter Haber i huvudrollen som Martin Beck . The victims are a former police officer, his wife and their year old son. Tre brutala mord sker i ett hus i en stillsam förort. Offret är en före detta polis, hans fru och 10-årige son.


Prova veckor gratis - utan bindningstid! Streama via din dator eller våra appar.

Offren är en före detta polis, hans fru och deras 10-årige son. Beckgruppen tar sig an fallet och upptäcker att det finns ett dolt säkerhetsrum i offrets villa, med bland annat stulna vapen. Se filmer online på Viaplay. En före detta polis och hans familj faller offer i ett brutalt trippelmord. Vid brottsplatsundersökningen hittas vapen som kopplar mannen till den organiserade brottsligheten.


Man säkrar fingeravtryck från en kriminell som var inblandad i ett rån för år sedan. Three brutal murder takes place in a house in a quiet suburb. It secures the fingerprints of a.

Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Säljer nu ett stort antal DVD-filmer! Den mars är det premiär för Vägs ände på C More. Smygtitta på trailern till filmen redan nu. Beck - Vägs ände (Blu-ray).


Vid Vägs Ände är den tredje filmen i ordningen. Kristofer Hivju är perfekt . Om avsnittet Genre: Film, Thriller Längd: 1h 35min. Med Vodeville hittar du vem som visar din film och får tips på filmer du inte visste att du vill se.


Det är filmerna Gunval Steinar, Vägs ände och Sista dagen som visas. Regi: Jörgen Bergmark Genre: Thriller. Director: Jörgen Bergmark. Ohjaajat: Jörgen Bergmark.


Seuraava esitys C More First ma 17. Huvilasta löytyy varastettuja aseita, jotka liittyvät.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.