måndag 24 oktober 2016

Eon faktura

Det ska gå snabbt och lätt att betala sin faktura. Här hittar du allt som underlättar din betalning. Förstå din faktura , välj fakturerings- och betalsätt, läs om sen betalning eller se hur du får ett tillgodo insatt på ditt bankkonto. ON -kund har du automatiskt tillgång till Mina sidor.


Här kan du enkelt följa din förbrukning, hantera ärenden och beställa smarta.

Det tar bara några minuter. Ett tips är att ha din faktura eller ditt E. ON -avtal till hands – du kommer att bli ombedd att fylla i ditt kundnummer. Här kan du få er faktura förklara välja fakturerings- och betalsätt eller se vad som gäller om ni blir sena med en betalning. Vi vill ge dig den snabbast möjliga servicen.


Välj i vilket ärende du vill kontakta oss så hjälper vi dig att få rätt kontaktuppgifter. En påminnelse skickas postalt om ett fakturabelopp inte finns på E. ONs konto på förfallodagen.

Vid all försenad betalning tillkommer en påminnelseavgift på kronor och en dröjsmålsränta enligt räntelagen. Just nu är den procent plus referensränta. Avgifterna läggs på din nästkommande faktura.


Få din faktura som SMS, mejl , e- faktura eller i posten. Vi guidar dig fram till ditt smidigaste faktureringssätt. Till faktura och betalning. Effektivt med elektronisk faktura (EDI).


EDI står för Electronic Data Interchange och innebär att vi kostnadsfritt överför standardiserade, elektroniska affärsdokument till ditt företags datasystem. EDI-fakturor är speciellt fördelaktiga för verksamheter med många anläggningar, till exempel landsting, fastighetsbolag och . Hur kan jag få en kopia på min faktu. Få företagets faktura via SMS, mejl , e- faktura eller post. Beloppet på 8kronor betalade Robert den mars, men nu har han alltså blivit uppmanad att betala samma belopp en gång till.


Jag har fått precis samma faktura med samma belopp och samma . Mikael Bladh, Head of M2C på Eon Kundsupport Sverige, håller upp den nya fakturan och jämför med den gamla. Som ni kan se har vi gått från en traditionell fakturadesign i sju nyanser av grått till en behovsanpassad faktura i färg. Idag använder vi också fakturan för att ge våra kunder personligt anpassad information .

Hej eon Vi har fått första faktura från er. Bonus za převedení plynu k E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.