fredag 21 oktober 2016

Expressen sommarvikariat

REPORTRAR: Till nyhetsredaktionerna, sporten, nöje, magasin och sociala medier-redaktionen. Du skriver rakt, smart, personligt och är noggrann, allmänbilda . Totalräckvidden, alltså Expressens samlade publik för tidning och sajter, har också ökat och vi når nu över två miljoner läsare per dag. Vi har det senaste året varit ledande vid de stora nyhetshändelserna oc.


Vi söker sommarvikarier till HD-Sydsvenskan, det nyhetsledande medieföretaget i västra Skåne med redaktioner i Malmö, Helsingborg, Lun Landskrona, Höganäs, Ängelholm och Klippan.

Videoreportrar och webb-tv-redaktörer till Expressens TV. Du bör vara snabb och stresstålig och kunna hantera kamera och och redigering. Vi arbetar ofta i enmansteam och sänder mycket live.


Som webb-tv-redaktör bör du kunna redigera inslag och ha erfarenhet av webbpublicering. Kunskaper i Adobe Premiere är . Ute efter nytt jobb efter nyår? Vi välkomnar spontanansökningar året om.

Aftonbladet söker sommarvikarier. Ansökningarna gäller inte bara sommarvikariat utan även vikariat för person som är . Onsdagen den februari är visserligen sista ansökningsdag, men skicka gärna din ansökan tidigare. Vi läser ansökningar och kallar till intervjuer löpande. Det var hans förtjänst att de skulle till Stockholm och börja som sommarvikarier på Expressen.


Fredrik Roos smålog tillbaka. Jag tror det bli bra, sa han. Sveriges största tidning – det hade vi aldrig vågat drömma om. Expressen och 9gällde vikariat på DN, skriver Mediatrender. Astolf höll med och slöt ögonen och allt som hänt den senaste tiden kom plötsligt tillbaka.


Nu söker vi årets sommarvikarier. Vi är verksamma främst i Stockholm, men även på andra platser i landet. Vi rekryterar journalister för uthyrning till alla slags mediaföretag,. Sedan i går kväll finns Expressens tv-kanal med i Comhems utbud.


Därefter ingår det i Guld-paketet som kostar 4kronor i månaden. Dagens Nyheter recensioner - Stockholm.

Artikeln beskriver vidare en osund kultur med sexuella övergrepp på tidningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.