måndag 24 oktober 2016

Billyft låglyft säljes

Vi har nogrant valt ut våra leverantörer för att få så bra kvalite som möjligt på våra produkter. Bästa kvalite till bästa pris. Vår Kunskap om maskiner är hög då alla anställda har service utbildning.


Låglyft för användning t. Säljes till en bråkdel av nypris. Perfekt till billyften t ex.

Bud eller bytesförslag mottages på sms och mail pga dålig täckning eller prova att ringa så ringer jag upp. Skambud mottages gärna då fatet är i vägen och måste bort. Bytes gärna mot några plattor av en välkänd semesterdryck som passar i hyllan i min jordkällare men . Sprinter Mobile II är en mycket smidig flyttbar låglyft med galvade körbanor.


Bara att fylla på olja och koppla på spänning. PDF produktblad klicka på länken nedan: Nussbaum Sprinter . Stabil och säker elektrohydraulisk lyft för arbeten som inte kräver hög lyfthöjd. Lämplig för mindre verkstäder, däckserviceanläggningar och hobbymekaniker.


Ska placeras på plant, stabilt betonggolv.

Begagnad billyft från Kr. Twin Busch Norden är nordisk distributör av garageutrustning från det tyska företaget Twin Busch som representerar hög kvalité och innovativa produkter inom garageutrustning. Saxlyft lämplig för däcksarbeten och andra jobb som inte kräver särskillt hög lyfthöjd. Lyftens 1mm låga profil gör att den kan användas för att lyfta ett stort antal olika fordon.


Märke: Eisenhammer, Tyskland med garanti : år, oanväng i original förpackning. Jag vill sälja det eftersom . Anmäl till moderator Loggat. Asymmetrisk billyft med elektromekaniska säkerhetsspärrar (SA-40) 200:- Nytt från Tradera Shopping Tradera Shopping. Hmm, grävde lite i det här med billyftar och tydligen finns det en.


Fel ämne kanske, men till folk med . Billyt låglyft begagnad från alla köp sälj marknader i Sverige. Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs. Så där tids nog blev tiden väl inne för inköp av den låglyft från just ANAB som jag på andra vägar blev varmt rekommenderad till. Billyft från alla köp sälj marknader i Sverige.


Endast privat eller enskild firma. Välkommen till Bengt Bergman Bilmaskiner AB. Före det arbetade jag som hydraultekniker på Hägglunds i Örnsköldsvik.


Hade även bilverkstad i . Såhär ser den som zzr länkar till ut i drift.

Kan dock lyfta bilen upp i taket med den, men har sjukt lågt i tak. Tar den inte sönder sparklådorna? Tillbehör däck och fälg. Plåtverkstadsutrustning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.