måndag 31 oktober 2016

Flaggstång stockholm

Vi säljer och levererar flaggstänger över hela landet. Vi erbjuder våra kunder i StorStockholm med omnejd service och support, med tjänster och monteringsarbeten i allt i branschen förekommande. På flagghuset kan du köpa flaggor, flaggstänger eller låta oss trycka beachflaggor, banderoller mm. Egen tillverkning med tryckeri i Sverige. Konstverket med en svensk flagga på en krökt flaggstång står på Sergels Torg i Stockholm.


Nu rasar politiker mot placeringen av Mattias Norströms verk.

Polisen grep en man som misstänks ha försökt såga ner en krökt flaggstång på Sergels torg i Stockholm. Den gripne mannen förnekar brott och menar att han gjort ett konstnärligt bidrag. Det låter lite som en efterhandskonstruktion, säger Mattias Norström, konstnären bakom den slokande flaggstången, . DN träffar på Sergels torg uppskattar den böjda flaggstången. Den är konstig, normalt sett brukar flaggstänger vara raka.


Men den är fin, säger Farrouk Bill från USA och får medhåll från sin marockanske vän Hickham Kabboury. Läs mer: Skulpturer som väckt debatt i Stockholm. Alltid dagars öppet köp!

Välj mellan en flaggstång med knape, invändig linförning eller vevsystem! Vid lunchtid på tisdagen restes en flaggstång på Sergels torg i centrala Stockholm som fick många förbipasserande att haja till. Roger Mogert (S), stadsbyggnads och kulturborgarråd i Stockholm försvarar å andra sidan konstverket på twitter.


Det är en böjd flaggstång , lev med det”, skriver han. Kulturhusets konstnärliga ledare försvarar den. Nu ska vi använda flaggan vid fler tillfällen, säger Tryggwe Erikss. Hittar rätt flaggstång till rätt pris. Vi har svenska flaggstänger i storlekar från 6-meter.


Köp billig flaggstång från oss idag! En böjd flaggstång på Sergels torg i Stockholm har väckt reaktioner av diverse slag på sociala medier, men inte bara där utan även i Stadshuset. Erik Slottner ( KD) skickade ut ett pressmeddelande i samband med att verket invigdes. I vår montering av flaggstång ingår: Ingjutning av fundament, inkl. Montering av flaggstång.


Visa filter Stäng filter. En flaggstång tillverkas vanligen av trä eller glasfiber och monteras fast lodrätt i marken eller på ett berg. En fasadflaggstång, även kallad fasadstång, är en mindre flaggstång avsedd att fästas på en fasadvägg eller dylikt.


På tisdag avtäcks konstnären Mattias Norströms impotenta flaggstång på Sergels torg i Stockholm och Sverigevännerna lär skrika i högan sky.

Flaggstänger och flaggor. Man kan tycka vad man vill om dessa vänner men ett har de fått om bakfoten. Svensktillverkade flaggstänger av högsta kvalitet, miljövänliga belysningsstolpar i kompositmaterial, rejäla produkter för offentlig utemiljö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.