tisdag 25 oktober 2016

Jobb utan utbildning bra lön

Rörmokare, försäljare eller gruvarbetare – jobbmöjligheterna är många för dig som vill ha en bra lön utan att plugga på universitetet. Här är några lönsamma karriärval att fundera över. Det går att få en riktigt bra lön i Sverige redan efter gymnasiet.


Här är yrken att satsa på för dig som inte vill plugga vidare. Vår lista innehåller fem stycken arbeten som du kan tjäna rätt bra på.

På lager ligger oftast de stora pengarna på att jobba övertid och du kommer ha en väldigt attraktiv lön eftersom det är ett jobb med tunga lyft ibland. Vill du tjäna bra med pengar men inte tvingas studera så länge? Då kanske du bör ta en titt på den här listan.


Jag ÄR så trött på mitt jobb ! Eller ja, jobbet i sig är okej men inte arbetsplatsen! Jag har ingen utbildning mer. Hur kan jag tjäna pengar utan en utbildning ?

Bra lön utan (lång) utbildning ? Vad har ni ingenjörer för lön ? Vilket jobb ger bäst lön utan krav på utbildning ? Vilka är dem bästbetalda jobben utan utbildning ? Mycket bra betalda jobb utan världens fetaste utbildning. Lönestatistik uppdelad på region. Se även framtidsutsikter och utbildningar.


Och för att bli det krävs inte fem års studier på en teknisk högskola, det kan räcka med månader på en YH- utbildning. För att få ett välbetalt jobb så krävs det oftast att man har flera år av eftergymnasiala studier, men alla är vi olika och vissa tycker att det räcker med år i skolan. Ska dessa personer inte ha möjlighet att tjäna bra. Oavsett vem du är och vilka anledningar du har för att vilja ha en bra lön utan att behöva lägga . Just nu hittar du lediga jobb som Jobb Utan Utbildning på CareerBuilder. Hitta ett bättre jobb att söka idag!


Du kan även ladda upp ditt CV och bli hittad av arbetsgivare. Behöver du hjälp och inspiration?

Kika in på vår karriärblogg. De kräver gedigen utbildning och inte sällan ett lika gediget kontaktnät. Men för den som inte siktar mot stjärnorna utan nöjer sig med en mer jordnära månadsinkomst, finns det en uppsjö av jobb som betalar bra – och som inte kräver ett decennium i skolbänken. Men en lång utbildning är absolut inte livsnödvändig för att göra karriär och få en bra lön.


Men de flesta som inte gör det lyckas trots det få jobb ändå. Det finns många exempel på personer som gör kometkarriär utan att ha någon högskoleutbildning i bagaget. Hur tjänar jag bra utan att behöva stressa? Klicka dig vidare här nedan för att se vilka jobb som ger bra betalt utan att vara alltför . Hemtjänst är ett populärt yrke med stort behov. Inom hemtjänst kan du få göra varierande arbetssysslor och är ett utmärkt jobb för dig som gillar att jobba med människor.


Här är elva yrken för dig som vill prova något. Jag är urless på att vara pank - jag vill ha ett jobb med hyfsat hög lön. Någon kort, enkel utbildning som leder till en bra lön som jag. Vill du ha vilket jobb som helst eller vill du dessutiom ha ett roligt jobb som du trivs . Börja jobba som takläggare, eller nåt, själv ska ja bli murare (lite svårare yrke) men bra betalt sen.


Takläggare där emot, mkt lättare, kräver ingen utbildning. Hyffsat bra betalt, bra betalt om du kör på akord och får jobb med stora lättlagda ytor! Om man jobbar flitig och har ett bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.