måndag 31 oktober 2016

Spikpistol luft

Tryckluftsdriven för rakbandad spik med en anslagsvinkel på 34°, D-huvu spiklängd – 1mm och spikdiameter Ø 9–mm. Enkel- eller kontaktavfyrning. Den är avsedd för operatörer med lite större händer och som har den styrka, kunskap och erfarenhet som krävs för att arbeta . Jag är ny användare här men har läst alla trådar rörande spikpistoler men inte riktigt lyckats hitta svaret på det jag undrar över!


Jag skall byta ut tak- och golvlister i hela huset, ca. Jag har inget behov av spikpistolen till annat än just lister så .

Fri frakt ▻ Stort sortiment ▻ Beställ idag. Dessa verktyg hittar du på BAUHAUS och de gör arbetet både smidigare och roligare! Mycket välbalanserad tryckluftsdriven stomspikare avsedd för spikning av stomme, paneler, råspont, staket, hårda träfiberskivor m. Det vinklade magasinet är mycket enkelt att ladda, och returluften är bakåtriktad och ställbar i 360°.


Rakt magasin, kropp av formgjuten aluminium och ställbart spikdjup. Välbalanserad och lättarbetad spikpistol med gummiklätt handtag. Välkommen till prisvärda verktyg och tillbehör hos Jula!


Jämför priser och läs recensioner på Elverktyg.

Denna spikpistol är lätt att hantera och dess handtag är ergonomiskt utformat för att ge ett fast grepp om verktyget. Det är enkelt att ta bort näshöljet för en e. Den har magnesium chassi för låg vikt och ett inbyggt munstycke som blåser rent arbetsytan. Du behöver även vår kompressor. Vi säljer även spiken du behöver.


Trycket på bar gör att dessa spikpistoler är lättare och ger en mindre rekyl. Tänk på att priset kan ha ändrats. Var vänlig att kontrollera priset i webbutiken innan du handlar.


Tänk även på att det inte är möjligt att pruta på våra priser. Spikpistolen klarar följande . Kraftfull tryckluftsdriven spikpistol med aluminiummagasin för st spik. Levereras med oljeflaska, st spik, insexnycklar och hylsverktyg. Här hittar du mängder av spikpistoler som dyckertpistol, takpappistol, klammerpistol från välkända varumärken som Senco, Aerfast, Ryobi, Essve med mera.


Pistolen kan inte avfyras om magasinet är tomt. Val för singel- eller serieskott. Ingen fortlöpande slangsmörjning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.