torsdag 27 oktober 2016

Leica digitalavvägare

Proffsmagasinet till bra pris och med snabb leverans. Med det digitala avvägningsinstrumentet är felläsningar och felberäkningar ett minne blott. För en ännu mer användarvänlig upplevelse och större effektivitet kan du välja önskat språk med bara en . Visa begagnade produkter.


Vårt mål är att lista alla erbjudanden som finns på marknaden.

Med digital avvägningsteknik elimineras felmätningar helt och ingen penna, papper eller miniräknare behövs. Produktiviteten kan därför ökas upp till jämfört med analoga avvägare. Efter att man siktat och fokuserat mot nivåstången, görs en knapptryckning för att ta en digitalbild. Leica Sprinter 150M digital avvägare. Med en digital avvägare sparar du mycket tid i mätarbetet och får dessutom exakta mätvärden varje gång.


Du köper Hyra digital avvägare hos Mätservice webbshop till rätt pris och med leverans till hela sverige. Med progressiva glasögon är det lätt att avväga fel med s.

Den uppmätta höjden samt avståndet presenteras på en digital display. Svårare än så är det inte! Eftersom man minimerar risken för avläsningsfel och dessutom snabbar på arbetet är en digitalavvägare snabbt intjänad i arbetstid.


AddThis Social Bookmark Button . Digital avvägningsstång i aluminium. Allt klart för att köra igång direkt. Den har streckkod på ena sidan och vanlig E-skala på andra sidan. Flyttbar libell och skyddsfodral medföljer. Avsedd för digitala avvägare på sid 15.


En robust, optisk och automatisk avvägare för bygg- och anläggningsarbeten. Ett klassiskt avvägningsinstrument består av ett vattenpassett sikte och en graderad stång. Tvåfallslaser Topcorn RL-SV2S Robust multifunktionell lutningslaser när du . Import av rådata från GNSS mottagare, totalstationer eller digitalavvägare , eller från referensstationer och andra källor på Internet.


Import av koordinatlistor i användardefinierade ASCII-filer med importhjälpen. Export av resultat i valfritt format till valfri mjukvara med ASCII exportfunktion.

Om du har en förfrågan om något vi inte listat ovan, tveka inte att att höra av dig då vi alltid är nyfikna på nya uppdrag och ny teknik. DataprograGEO Professional . Arbetade med geodetisk inmätning inklusive kartering av berg i skog, VA system och divers precisonsavvägning. PrograSBG Geo, AutoCAD.


GSTmodellen rekommenderas till DNA digitalavvägare på grund av den höga stabiliteten och sina fasta ben. GSToch GST05L stativ Dessa stativ finns i trå, GSTeller aluminium GST05L. De erbjuder ett lättare alternativ till GSTfamiljen. Trästativets ben är överdragna av en värmekrympt polymer. Alt klart til å komme i gang.


Vi har även tillbehör såsom Fältdatorer, Prismor och TVC-utrustning för uthyrning. När ni hyr från oss säkerställer ni alltid: Kompletta utrustningar anpassade för era . Hitta enkelt bland miljontals produkter från hundratals webbbutiker samlat på ett ställe. Sveriges bästa sökmotor för shopping.


Shoppingsöket för dig som ska handla på nätet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.