måndag 24 oktober 2016

Världens djur bok

Den här utgåvan av Världens djur är slutsåld. Kom in och se andra utgåvor eller andra böcker av samma författare. Boken har läsarrecension.


Superdjur : de 1största, snabbaste, dödligaste varelserna i världen. Upptäck naturens 1största superstjärnor - allt från den minimala loppan till den gigantiska knölvalen - i Superdjur! För dig som älskar böcker !

Skickas inom 1‑vardagar. Vilka djur lever på savannen och vilka finns i polartrakterna? Lär dig om olika djur - om hur de lever och var de lever - i denna bok som är fylld med fina fotografier, illustrationer samt spännande fakta. Format: 2x 2mmOmslag: Blankt, vadderade pärmar. Tukan förlag ger ut färgstarka, originella och inspirerande böcker för vuxna och barn.


Låda med djur från olika världsdelar, svensk text. En första introduktion av djur från de kontinenterna. Innehåller olika av djur av plast, resp. Knappt öppnad pga dubblett.

Tjock bok i fin kvalitet med mycket fina bilder och massor av info! FÖRSTORA BILDERNA FÖR ATT TITTA PÅ SKICKEN OCH GÖR EN EGEN BEDÖMNING! Köp boken Jag lär mig om. Mitt stora lexikon om världens djur. Vilda djur , Däggdjur, Fåglar, Kräldjur, Grodor, Insekter,.


När du tar dig an vårt utbud av böcker om djur öppnas dörrar till världar som du kanske för en stund glömt fanns. Ta dig in i världens alla hörn och upplev allt djurliv som finns i våra sjöar och hav och ändra in i skogarnas djup. Det finns mycket att lära sig om vår jord och dess varelser som vi delar . Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker , lyssnade skivor och tittade filmer.


Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig. Våra experter hjälper dig eftersöka Världens djur - utan extra kostnad. Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar. Söker du efter Världens djur av Tukan Förlag?


Information från förlaget . Underhållande och lättlästa fakta om djur som lever på jordens mest extrema platser. Här får du möta jordens tuffaste djur i en underhållande bok full av fantastiska fakta av Jens Hansegår med härliga färgillustrationer av Anders Nyberg. Från Stonehenge och Atlantis till Area och världens mest hemsökta by.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.