tisdag 25 oktober 2016

Nya beck filmer 2018

Mårten Klingberg regisserar den första. Det känns väldigt härligt att få bjuda på fyra helt nya filmer med våra älskade karaktärer – och kanske en och annan överraskning”, . Vi släpper en ny film i månaden från januari till april. Prova veckor gratis - utan bindningstid!


Gunvald hade, säger han. Han tycker att filmerna är annorlunda nu men att de ändå har behållit grunden.

Nu har vi titlar och premiärdatum. Var god stäng av din adblocker för att spela innehållet. Hans ensamhet och tvivel har väl förstärkts under . Det var för hela år sedan . Trailer och mer information om de nya filmerna kommer finnas här.


I vår spelas fyra nya långfilmer in. Vad som är stimulerande är att söka i djupet i en rollfigur. Den första på nyårsdagen. En man misshandlas till döds i Mellanöstern.

I Stockholm försvinner en ung . Måns Nathanaelson, Anna Asp, Elmira Arikan, Rebecka Hemse och Jonas Karlsson är tillbaka, liksom – förstås – Grannen, som alltid spelad av Ingvar Hirdwall. Beck – Ditt eget blod. I ett mejl till Expressen skriver Tomas Michaelsson på produktionsbolaget Filmlance att inspelningen börjar i vår. Det bjuds på en stor variation av sökanden som Vadik som tagit med sig sin tre meter höga isbjörn och 13-årige Albin som bildat grupp med halva släkten.


Tusses sång berör juryn på djupet och Beast Bars bjuder på omöjliga volter. Peter Haber och Kristofer Hivju återvänder i sina roller. Här är alla titlar och premiärdatum för de nya.


Liksom sist kommer filmerna först till C More, sedan till TV4″, skriver Tomas Michaelsson på Filmlance till Expressen. Ny kan du se den spännande Ditt eget blod i playbiblioteket från C More! Filmen är den första av fyra nya filmer som kommer under våren. En mand mishandles til døde i Mellemøsten.


Niin taitaa tulevissa osissa olla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.