onsdag 26 oktober 2016

Sds max stenborr

Det är Hårdheten i Berget som styr livslängden. Det man kan påverka själv är att inte köra borren för varma. Hammarborr med ceratizitspets för effektiv håltagning. Hyllplats: Välj varuhus Loading.


Slut Begränsat lager I lager.

Vi gör det enkelt och prisvärt att fixa hemma. Här finns handverktyg, maskiner samt en uppsjö tillbehör. Köp Borrhammare Flex SDS - Max mm hos Conrad. Observera, denna text är maskinöversatt.


Tipp 4-cut head design av borr säkerställer centrerad styrning. Borret har kort borrhuvud och är självcentrerande, vibrationsoptimerat med stora dammkanaler för effektiv och friktionsfri borrdammborttagning och minimal värmeutveckling. Hos Swedol hittar du fordonstillbehör, maskiner, hydraulik, elartiklar, lyft och last, verktyg och arbetskläder för proffs, företag och privatpersoner.

Välj i rullmenyn ovan vilken storlek på SDS - Max borr du vill ha. Stor karbidspets med patenterade avfasningar för . Välkommen till Verktygsladan i Karlsborg, när du behöver ett bättre verktyg. Vi säljer verktyg som används av hantverkare över hela världen, de är tillverkade för att möta de högsta anspråk och för att klara flera års daglig användning i en tuff miljö. Våra kunder är privatpersoner, företag och organisationer som kräver lite mer . Jag borrade 20mm hål för kilarna, men efter ett tag såg jag att det började gå flisor ur hårdmetallen. Jag körde hela tiden på halvfart eftersom maskinen är lite väl kraftig för så små hål.


Våra hammarborrkronor (SDS) är konstruerade med ett huvud helt i hårdmetall och med en unik spets- och spiraldesign för att borra snabbare än något annat borr – i betong, tegel, murverk och mycket mer. TE-Y ( SDS max ) hammarborr med solitt karbidhuvu fyra skäreggar och två spiraler för borrning i armerad betong. För borrning i betong, granit, tegel och andra liknande byggnadsmaterial.


Logga in för att se priser. Lägg i kundvagn, Detaljer. SDS Max fäste ), rensa hålen ofta från borrkaxet samt kyl. Passar för betong och armerad betong, kalksandsten, tegel, Vibrationsoptimerad spiraldesign för suverän kraftöverföring och.


Jämför priser och läs recensioner på Elverktygstillbehör. Nån som har goda erfarenheter av Biltemas sds max borrar.

Skall borra plint i berg. För samma pris som en makita. Set med st stenborrar för slagborrmaskin i fem dimensioner i metallbox från KWB.


Borrarna är av proffskvalitet och är certifierat av tyska PGM. Borrarna har självcentrerande spets med fastlödda skär och är vibrationsoptimerat. De speciella spiralerna är avsedda att ge bättre bortforsling av borrdamm och att minimiera .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.