fredag 21 oktober 2016

Flaggstång tillbehör

Flaggstänger och tillbehör upp till 15års garanti. Här hittar du rätt reservdel och tillbehör till din flaggstång. Hos BAUHAUS hittar du de reservdelar och tillbehör som kan tänkas behövas till din flaggstång eller flagga! Behöver du köpa flaggstångsknopp eller andra tillbehör till flaggstången eller flaggan?


Beställ via telefon eller köp direkt i flaggshopen.

Banner Bar och Banner Lift Vi har lösningar som gör att . Oavsett om du behöver clips, flaggstångskula, flagglina eller något annat tillbehör till din flaggstång så har vi det i vårt utbud. Handla dem enkelt hos oss. Ta kontakt med oss och vi kan hjälpa er med att montera det ni är intresserad av. Vi har ett stort sortiment av flaggstångstillbehör och reservdelar.


Hos Flaggstångsfabriken Nordic AB kan du köpa flaggstång och flagga till ett förmånligt pris. Vi har även alla tillbehör som krävs vid uppsättning. I vårt stora sortiment erbjuder vi bland annat billiga flaggstångskulor, flagglinor och clips från exempelvis Flagmore.

Vi erbjuder även flaggstänger och flaggor. I vår e-handel kan du handla bekvämt och säkert på nätet. Sortera på: Varumärke Pris. Alla flaggstångstillbehör är noggrant utvecklade för att tåla den påfrestning de utsätts för under många år.


Våra flaggstänger är svensktillverkade och designade för att hålla i generationer. Varje detalj i en flaggstång från Formenta är därför noga genomtänkt. Alla fästelement är varmförzinkade för bästa hållbarhet och flagglinorna är speciellt . Formentas motvikter används som tyngd i nederkant på flaggan till samtliga flaggstångsmodeller med invändig flagglina (ISS och ISS Exklusiv) samt för flaggstänger med Roto-Top. Om du nyligen har rest din flaggstång så är det i första hand en sak som du garanterat behöver. Det finns många olika val vad gäller flaggstångskroppen.


Man kan välja på olika material, så som metall eller plast och till och med olika färg. DIN KOMPLETTA LEVERANTÖR AV FLAGGSTÄNGER OCH TILLBEHÖR. Vi har en väl utvecklad mekanisk verkstad där man i dag producerar många av våra egentillverkade produkter. Vårt plåtslageri gör det också möjligt att göra komplicerade specialmontage för flaggstänger och fasadstänger.


Markfästet är av så kallad ” gångjärnsmodell” och kallas Nordic.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.