tisdag 25 oktober 2016

Shpock blocket

Sphock kommer lägga tonvikte. En av de mest nedladdade köp och sälj-apparna för gratis loppis och annonser i mobilen. Fler än miljoner användare!


Expressen) “Sugen på att loppisfynda, men lite för lat för att rota runt bland skrot och korn? Vi växer och söker en solcellsmontör.

Arbetsuppgifterna består av montering av solceller, främst på tak. Nu fortsätter motoffensiven med köp- och säljappen Shpock. Appen, som ska lanseras innan årskiftet, finns för iOS och Android och beskrivs som en streetloppis i mobilen och vänder sig specifikt till yngre konsumenter mellan och år. De unga är en mycket viktig målgrupp för Blocket som vi vill . Att lägga upp annonser är gratis men användaren kan betala extra för bättre exponering av sina annonser.


Det ska också att vara större fokus på bilder istället för . Den är också snabb att använda.

Tack vare mobilens platsfunktion ser köparen direkt vilka objekt som finns i närheten, och tack vare kameran blir det . Mediejätten skapar intern konkurrens med ny app för second hand- prylar. Schibsted utmanar Blocket med ny köp- och säljapp. Appens målgrupp är modemedvetna unga vuxna som vill köpa och sälja begagnade prylar, snabbt och effektivt. Det är en app som vänder sig specifikt till yngre konsumenter, primärt mellan och år.


Vi ser skillnader mellan hur personer i olika åldrar föredrar att . Om någon ska peta ner Blocket från tronen - så kan vi lika gärna göra det själva. Detta eftersom mediehuset också äger Blocket. Shpock som står för ”Shop in you pocket”.


De behövde inte anstränga sig mycket innan jag var lite halv-hooked direkt för att vilja kika vad det var. Med ett fräscht intryck är deras app . Sveriges största köp- och säljsajt behöver väl ingen närmare presentation. Med Blockets app har du alla annonser nära till hands även när du är ute och rör på dig.


Dels är det mycket enklare att lägga upp annonser (var visserligen 5-år sen jag använde Blocket ), sen är betygssystemet på köpare och säljare väldigt bra. Men det är klart, det finns fler annonser på Blocket , så som köpare hittar man ju fler prylar där.

Blocket tror det är många som kollar där :-) Comments. Susanne LillSussi Lindholm. Har inte lagt ner nån energi på att lära mig hur de andra sidorna fungerar. Jag använder inte dessa sidor medans mina föreldrar använder blocket !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.