fredag 21 oktober 2016

Polishelikopter stockholm

Stockholms län: Sparbanksvägen, Hägerstensåsen. Rån övrigt, Upplands- Bro. Trafikolycka, personskada, Huddinge. Vid akuta fall ring 112.


Polisflyget sin första egna helikopter i bruk, en Bell G-4.

JÄRFÄLLA Tre personer kunde gripas av polis efter ett rån mot Elgiganten i Barkarby i Järfälla kommun på onsdagen. Foto: Stefan Reinerdahl. Man hittad död – med misstänkt paket på sig. Flygtiden är ungefär h. Sverige har helikoptrar, utplacerat på platser.


De pistolbeväpnade rånarna flydde på moped men sprang sedan in i skogen. Södermalm har drabbats av flera rån och rånförsök. Det gör det lättare att se var gärningsmän har flytt och fordon stått.

Det är också lättare att följa någon med en polishelikopter än med en polisbil. Det är svårt att köra ifrån en helikopter och blir dessutom säkrare för alla inblandade. Om vi har en rånarflyktbil, vilket har hänt, kan helikoptern snabbt rapportera . Person skjuten i bostad på Östermalm.


Essingeleden – landets mest trafikerade väg. Jag har lagt märke till något väldigt udda som sker söder om stockholm , en polishelikopter lyfter och flyger över söderort mellan 01. Detta har skett VARJE kväll sedan veckor . En polishelikopter deltog i sökandet av inbrottstjuven. Ett inbrott i Näsby Park i Täby drog igång ett stort polispådrag.


Polisen jagade tjuv med helikopter och hund. Sökande efter tjuven genomfördes med både hund och helikopter. Mitt på dagen under tisdagen . Polishelikopter söker efter rånare i Hagsätra. En man utsattes för ett rån i Hagsätra på onsdagsförmiddagen. Två rånare på moped slog till honom och ryckte loss hans halsband.


Helikopterturen startar från. Det kan leda till att det blir svårare att gripa misstänkta brottsligar.

Under måndagen blev polisens helikopter beskjuten med grön laser när polisen var ute och flög i Norra Botkyrka. Oklart om någon skadats. Se innerstan från ovan och blicka ut över myllret av takåsar. Fascineras av kontrasterna mellan den täta .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.