torsdag 20 oktober 2016

Hjulbult torx

Uppskattad leveransdag Måndag, 22. BeskrivningRecensioner (0). Extra torx hylsa till våra tuner muttrar och bultar.


OBS när du handlar tuner muttrar och bultar av oss medföljer alltid en hylsa. Detta är om du önskar en extra.

Vanlig öppen mutter i stål som har en 19mm skalle. Råd angående hjulbult , special. Jag är ute efter en torxs som är kantad. Skruvarna sitter på en fälg, namn: ASA FOX.


Det är skruvarna vid fälgkanten. Jag verkar också haft tråkigt och googlat runt och konstaterat att point star screws är nån jävla specialare som används på OZ fälgar och delar som ALDRIG ska plockas av. Torx har mycket riktigt taggar och XZN har 12.


Jag gissar att det är någon slags låsskruv så mitt förslag är däckverkstaden.

Din leverantör av eftermarknadsdelar till bilar! Bra service - Bra priser - Bra kvalité! Smal mutter med Torx fattning för fälgar med litet utrymme. Diameter 20mm 60° Kona Vid köp av 16st eller 20st så ingår Nyckel. Annars kan du beställa nedan.


Bult Torx 12x25xmm. Mutter Insex 12xmm. En där det ser ut som en invändig torx (pappas VW Golf) som du drar loss med en liten krok. Den andra (som jag har själv) är det en krage på själva sexkansskallen. Till denna behöver du en bygel med inåtböjda kanter som gör att du kommer åt att dra loss plastkåporna.


JAg tippar på att du har den senare . Produktbeskrivning Tipsa en vän. Glöm inte välja till adaptor nyckel om du inte har en sådan (finns i listan). Totallängd 37mm och djup 25mm (gängans längd).


I lager i vår butik i Vårby, Köp! Därför ska du först pilla ordentligt rent i hålet och därefter knacka ned verktyget ända i botten med en hammare.

Det kan också vara smart att fundera en stund över om gängan är .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.