måndag 24 oktober 2016

Skogshuggarskjorta fodrad

Fodrad skogshuggarskjorta från Mini-A-Ture stl 116. Sjkortan är i två lager - båda tygerna i ren bomull. Oslagbara priser och snabba leveranser! Varm skogshuggarskjorta i funktionell ullblandning med bekvämt vid skärning.


Tryckknappar i fronten, i ärmslut och på ficklock.

De båda bröstfickorna är lite lägre placerade än på andra skjortor för att vara lättare att nå. Passar lika bra som fritidspla. Den lena och fina ullen i våra ullskjortor ger en mjuk och skön känsla mot huden. Skjortorna passar lika bra i skogen såväl som på kontoret.


Den kallas inte skogshuggarskjorta utan anledning, den är funktionell när du behöver något mer rejält när du arbetar i skogen men funkar också vid andra tillfällen som exempelvis en dag på fjället. En flanellskjorta är lättskött och blir aldrig direkt skrynklig, vilket gör att den passar bra i alla sorts packningar, även för dig som . Rejäl jakt- och skogshuggarskjorta i extra kraftig och hög kvalité med 3g flanell. Klassiskt, vävt rutmönster.

Två bröstfickor med knapplock. Flanellskjorta Jämtland . Ett plagg för både vardagsmys och byggprojekt! Rutig flanellskjorta vars luva och sköna foder ger dig lite extra skydd mot väder och vind.


Kraftig MC-skjorta från Course med det rätta stuket och den rätta känslan! Det är väldigt svårt eftersom den här skadan är genomgående i en fodrad skogshuggarskjorta. Under den har Ylipää har haft en stickad tröja det är ett snitt i den. Riktiga arbetare bär flanell.


Bekväm, fodrad skjorta i riktig skogshuggarstil med fleece och quiltfoder. Modern och snygg med rutor i olika färger. Fleecefoder, Quiltfoder i ärm.


Vi har samlat allt på ett och samma ställe! No it´s a sewingmachine. Klar för Pride med ny outfit. Low crutch manchester byxor med skogshuggarskjorta och kanske den tekniskt sett bästa jacka jag gjort hittills. Jag undrar vad det är som händer när jag syr.


Tänkte sy en vanlig tradiotionell rutig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.