fredag 21 oktober 2016

Test elverk

Två av de minsta och billigaste reservelverken fick bytas ut under pågående test. Räkna med ett betydligt högre elpris, från kronor upp till kronor per kilowattimme. Två av reservelverken har miljöutsläpp över gällande gränsvärden för kolväten (HC) och kväveoxider (NOx). Ljudeffektnivån är som . Vill du vara säker på att inte huset blir kallt och mörkt vid strömavbrottet efter nästa storm?


Eller du kanske vill köra eldrivna maskiner bortom nätströmmens räckvidd?

Du kanske bara vill höja livskänslan och äta rostat bröd till frukost i husvagnen? Då kan du behöva ett elverk. Vi Bilägare har provat fem små . Ibland måste du köpa två.


Ett billigt och ett bra. Samtidigt finns det dyra som inte är så bra så beprövade produkter är att föredra (kipor - Honda) Gjordes ett test för nåt år sedan. Tror det var Konsumentverket.


Kan ge en fingervisning.

Vad skall du driva med Elverket och är du beroende av storlek eller vikt? Clasolsonaggregatet klarade långtidstestet. Verkar som Clas Ohlsons elverk är ett av de bättre! När stormen Gudrun drog in över södra Sverige för några år sedan upptäckta många människor att det kan behövas ett nödsystem om elnätet slås ut.


Ofta består det av en diesel- eller bensinmotor som driver ett litet elverk. Energimyndighetens test av reservelverk för villor och lantbruk visar att det finns . För att kunna besvara frågan gäller det att veta till vad och hur elverket ska användas. Ta hjälp av en fackman och tänk på att utrustning som datorer och tv- apparater kräver en renare ström vilket elverk av invertertyp passar bra till. Hitta en modell som täcker dina behov.


Om produkter med elmotor ska . Ren tvätt i alla prisklasser. Vilken diskar renast och snabbast? Stor variation på kvalitet. Visa filter Stäng filter.


Kolla att du får tag i ett med lågt decibell på ! Honda tror ja på ,den dyra varianten är nog bäst,,finns säkert någon test på nätet Sök på test elverk. Sv: Vad köpa för elverk , tipsa oss! De elverken kom på andra plats i en test slagen endast av Honda, Dessa el verk är rena kopiorna av Honda.

Tänkte höra om det är någon här som har testat dom här billiga el-verken som t. Funderar på att köpa ett för att ha som reserv hemma vid strömavbrott m. Viktigt att välja rätt reservelverk. Enligt myndigheten, som även erbjuder gratis rådgivning, är valet av elverk därför viktigt. Honda Power Equipments utbud består av gräsklippare, åkgräsklippare, robotgräsklippare, trimmers, multifunktionsverktyg, elverk ,vattenpumpar, jordfräsar, snöslungor, bandkärror och båtmotorer för både privatkund och proffs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.